- 30 Kasım 2019
- 11.810
- 37.422
- Konu Sahibi ceycey0406
- #11.581
Tamam anlaşıldı kaptan. Ne yapacaksın kız ? Korkutma beni.Beğenirsem haber ver ben de yarın yine bir halt yiyicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam anlaşıldı kaptan. Ne yapacaksın kız ? Korkutma beni.Beğenirsem haber ver ben de yarın yine bir halt yiyicem
Kim? Ceyceyin kızı mıAmin amin. Aşılı idi zaten değil mi ? Kolay atlatacaktır inanıyorum.
Şu yılbaşında yapılan adamlı kurabiyeler var ya ama evde adamlı kalıp yokmuş ben de adamsız olsun dedim sanki adamlar çok matahTamam anlaşıldı kaptan. Ne yapacaksın kız ? Korkutma beni.
Evet evet. Ceycey akıllı kadın yaptırmıştır aşısını.Kim? Ceyceyin kızı mı
Ama yaşı tutmuyor kiEvet evet. Ceycey akıllı kadın yaptırmıştır aşısını.
Ne adamı ben .... diyen kişi geldi aklıma.Şu yılbaşında yapılan adamlı kurabiyeler var ya ama evde adamlı kalıp yokmuş ben de adamsız olsun dedim sanki adamlar çok matah
Yaşını bilmiyorum kızının ya. Tüh.Ama yaşı tutmuyor ki
Geçenki kurabiyelerden sonra nerdeyse ağlayacaktım belki bundan da vazgeçsem en doğru şeyi yapmış olurumNe adamı ben .... diyen kişi geldi aklıma.
Hayıırrrrr. Denemeye devam. Ya olacak ya olacak. O güzel kurabiyeleri bekliyorum.Geçenki kurabiyelerden sonra nerdeyse ağlayacaktım belki bundan da vazgeçsem en doğru şeyi yapmış olurum
Geçen annemden bir şey istedim ne olduğunu hatırlamıyorum. Tam o kurabiyeleri yaptıktan sonraydı. Bir şartla bir daha kurabiye yapma dediHayıırrrrr. Denemeye devam. Ya olacak ya olacak. O güzel kurabiyeleri bekliyorum.
Bu bizi durdurabilir mi ? Asla.Geçen annemden bir şey istedim ne olduğunu hatırlamıyorum. Tam o kurabiyeleri yaptıktan sonraydı. Bir şartla bir daha kurabiye yapma dedi
Evet malzeme ziyan etmezsem rahat uyuyamıyorum ben şahsenBu bizi durdurabilir mi ? Asla.
Deneye deneye güzelleşecek yahu. Olumlu ol.Evet malzeme ziyan etmezsem rahat uyuyamıyorum ben şahsen
Aaamaaan güzelleşmese de sorun değil herkes güzel yemek yapacak diye bir şey yok yaDeneye deneye güzelleşecek yahu. Olumlu ol.
Canım kolay gelsin sana. İyi geceler ben de bolcana öpüyorum seni.Neyse ben gideyim de çalışmaya devam edeyim burada yeterince takıldım bugün. Öptüm seni Bissunicole yarın görüşürüz
karantinadayız.covid oldu benim kız.bizde de var muhtemelen
Canım aldım haberi. Geçmiş olsun hem sana hem kızına. Allah şifa versin.karantinadayız.covid oldu benim kız.bizde de var muhtemelen
teşekkürler sonunda beklenen oldu.okul açılınca olabileceğini biliyordum şaşırmadım.Canım aldım haberi. Geçmiş olsun hem sana hem kızına. Allah şifa versin.