- 30 Mayıs 2020
- 13.060
- 49.302
- Konu Sahibi ceycey0406
- #11.621
Yok benimki türkçe ismiSledva mı yine ya?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok benimki türkçe ismiSledva mı yine ya?
Göbeğini bile attı banaPazar günü yanlış hatırlamıyorsam
9 ay olsa da doğurmadığını görünce rahatlasa.Hayır sledva da bir gidiyor bir geliyor bazen mesaj atıyor cevabına bakmıyor falan o nevi şahsına münhasır
İlna olmaz ki9 ay olsa da doğurmadığını görünce rahatlasa.
Sledva şey diyebilir "ama bazılarının hamileliği daha uzun sürebiliyormuş, dünyanın en uzun hamileliği 53.5 hafta sürmüş"9 ay olsa da doğurmadığını görünce rahatlasa.
Sledva üç dört ayda 11 tane test yapıp negatifi gördü hâlâ kendini yiyordu hamileysem diye. O arada adet se görüyordu.İlna olmaz ki
2 ay regl olmuş zaten
Onun hesabıba görr 3 aylık hamile olması lazım
Sağ olsun tüm detayıyla anlattı reglini
Midemin buna hazır olduğunu niye düşündü bilmiyorum da
O zaman aynı kişidir yaSledva üç dört ayda 11 tane test yapıp negatifi gördü hâlâ kendini yiyordu hamileysem diye. O arada adet se görüyordu.
İlle doğurcakSledva şey diyebilir "ama bazılarının hamileliği daha uzun sürebiliyormuş, dünyanın en uzun hamileliği 53.5 hafta sürmüş"
Ama üyeliği 2020'de alınmışO zaman aynı kişidir ya
Başka üyelikle gelmiştir
Aynı tarz çünkü
Valla doğurabiliyorsa o çocuğu doğursun bence mucize gibi bir şey o, dünyanın dokuzuncu harikasıİlle doğurcak
Dünyayı ancak o çocuk kurtarır. Doğursun, biz bakarızValla doğurabiliyorsa o çocuğu doğursun bence mucize gibi bir şey o, dünyanın dokuzuncu harikası
Adı da mucize, muhteşem falan olsun anca kurtarırDünyayı ancak o çocuk kurtarır. Doğursun, biz bakarız
Hangisi önceyaniAma üyeliği 2020'de alınmış
Sledva'yı bilmiyorumHangisi önceyani
uyumuşum biraz.gece kızı kontrol ediyorum uyuyamıyorum.tüm derslerinden geri kaldı onlara nasıl çalışacak sınavlara nasıl çalışacak hiç bilmiyorum.çalışacak hali yok zaten.ateşi var boğazı kötü.15 kasım sonrasında yapılmalı çocuğun sınavları.yoksa adil olmaz.2 kasımda çıktı virüs 12 kasıma kadar sürer tahminimce tekrar test filan e kalan 3 günde en baba derslerin matematik fen türkçe ingilizce sınavları olur mu?nasıl yapsınn?He tamam. Suri suri.
Stres yapma çözülür bunlar. Zaten bir temeli var, şimdiye kadar yatmadı. Allah can sağlığı versin. Raporu üç gün uzatırsınız belki.uyumuşum biraz.gece kızı kontrol ediyorum uyuyamıyorum.tüm derslerinden geri kaldı onlara nasıl çalışacak sınavlara nasıl çalışacak hiç bilmiyorum.çalışacak hali yok zaten.ateşi var boğazı kötü.15 kasım sonrasında yapılmalı çocuğun sınavları.yoksa adil olmaz.2 kasımda çıktı virüs 12 kasıma kadar sürer tahminimce tekrar test filan e kalan 3 günde en baba derslerin matematik fen türkçe ingilizce sınavları olur mu?nasıl yapsınn?
Canım sakin ol. Dersler hallolur bir şekilde. Düşünüp canını sıkma bunlarla.uyumuşum biraz.gece kızı kontrol ediyorum uyuyamıyorum.tüm derslerinden geri kaldı onlara nasıl çalışacak sınavlara nasıl çalışacak hiç bilmiyorum.çalışacak hali yok zaten.ateşi var boğazı kötü.15 kasım sonrasında yapılmalı çocuğun sınavları.yoksa adil olmaz.2 kasımda çıktı virüs 12 kasıma kadar sürer tahminimce tekrar test filan e kalan 3 günde en baba derslerin matematik fen türkçe ingilizce sınavları olur mu?nasıl yapsınn?
sosyal de koymuş sınav.olduuuu.cıngar çıkarırım valla yaparlarsa sınavları çocuğaStres yapma çözülür bunlar. Zaten bir temeli var, şimdiye kadar yatmadı. Allah can sağlığı versin. Raporu üç gün uzatırsınız belki.
Anlayış gösterirler bencesosyal de koymuş sınav.olduuuu.cıngar çıkarırım valla yaparlarsa sınavları çocuğa
kolay değil hallolması bissu.dersler haldır haldır işleniyor hiçbirini bilmiyor şu an.daha da sürecek .en az 10 gün lazım bana telafi için.o da ara tatilde olur anca.odasına giremiyorum ki maskeyle yemek içecek su falan veriyorum çarşaf değiştiriyorum çıkıyorum.delta varyantı covid in.wc sini bile ayırdım onun.ders nasıl çalıştırayım zaten hali de yokCanım sakin ol. Dersler hallolur bir şekilde. Düşünüp canını sıkma bunlarla.