- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
- #11.561
nikinizi değiştirseniz öncelikle.o kadar negatif bir nik ki karamsarlık yükler mutsuzluk yükler insanaHiç önemli değil konum için yardımcı olabilir misiniz peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nikinizi değiştirseniz öncelikle.o kadar negatif bir nik ki karamsarlık yükler mutsuzluk yükler insanaHiç önemli değil konum için yardımcı olabilir misiniz peki
zülüş var ama o da bir keçi nihayetindeKimse yok mu yardım edecek? Hem bebek hem bunlar çok zor oluyordur.
Kalksın sütlaç yapsınzülüş var ama o da bir keçi nihayetinde
Öneriniz var mınikinizi değiştirseniz öncelikle.o kadar negatif bir nik ki karamsarlık yükler mutsuzluk yükler insana
yakında bende böyle bi nick koyucamnikinizi değiştirseniz öncelikle.o kadar negatif bir nik ki karamsarlık yükler mutsuzluk yükler insana
koy ki hep beraber depresyona girelimm.zaten hayat zor bir de niklerle zorlaştırmayınnyakında bende böyle bi nick koyucam
İşin zor senin dikkat et tez yazıcam derken gözleri kaybetmeUyumayacağım deyip uyumuşum ben de. Sonra uyandım ders çalıştım. O kadar çok kalıtım sorusu çözdüm ki kırmızı yeşil renk körlüğüyle ilgili tez yazacağım yakında
Böyle iyiyim valla.. Cocuk uyurken bende uyucamKimse yok mu yardım edecek? Hem bebek hem bunlar çok zor oluyordur.
Selam ders çalışıyordum ara verince buraya damladım sen nasılsın
Kolay gelsin , Allah zihin açıklığı versin sana kuşcuk. İyiyim ben de. :) Meral ettim sizi.Selam ders çalışıyordum ara verince buraya damladım sen nasılsın
Görmemiştim ya. Kaldı mı ki acaba ?
Ceyceyin kızı covid pozitif çıkmış benim de dedem KOAH olmuşKolay gelsin , Allah zihin açıklığı versin sana kuşcuk. İyiyim ben de. :) Meral ettim sizi.
Bilmiyorum ki ben de gitmedim bim'e. Yaban mersinliyi bilmiyorum da çikiletalı olan kesin süperdirGörmemiştim ya. Kaldı mı ki acaba ?
Aaaaa geçmiş olsun , Allah şifa versin. Haberim yok kıyamam lan ona.Ceyceyin kızı covid pozitif çıkmış benim de dedem KOAH olmuş
Yarın iş çıkışı direkt bime yolculuk o vakit.Bilmiyorum ki ben de gitmedim bim'e. Yaban mersinliyi bilmiyorum da çikiletalı olan kesin süperdir
İnşallah hemen kolayca iyileşirAaaaa geçmiş olsun , Allah şifa versin. Haberim yok kıyamam lan ona.
Beğenirsem haber ver ben de yarın yine bir halt yiyicemYarın iş çıkışı direkt bime yolculuk o vakit.
Amin amin. Aşılı idi zaten değil mi ? Kolay atlatacaktır inanıyorum.İnşallah hemen kolayca iyileşir