- 30 Kasım 2019
- 11.810
- 37.422
- Konu Sahibi ceycey0406
- #11.541
Biz de bekliyoruz valla. Ulan bu gece banlanmazsak iyidir ha.Duvara çentik atarak bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz de bekliyoruz valla. Ulan bu gece banlanmazsak iyidir ha.Duvara çentik atarak bekliyorum
Hşş o üç harfli şeyin adını ağzına almaBiz de bekliyoruz valla. Ulan bu gece banlanmazsak iyidir ha.
Hşş o üç harfli şeyin adını ağzına alma
en sevdiğim işAilemizin astroloğu
Cocuk bakmaya gel uykumm var sen nasılsınSelamın aleyküm nasısınız? C ceycey0406 Ladycharms Bissunicole Aybush @giggles @NilMeSeKer @Katipsondanbir @Simurgp @birmuhendisanne @muhtesemgatsby ve etiketlemeyi unuttuğum tüm diğer ordinaryus profesörler
Ben de gece uyuyamadımCocuk bakmaya gel uykumm var sen nasılsın
Sen kafayı vurur yatarsın ben ne nane yiycemBen de gece uyuyamadım
Sultan kısmısıyla uğraşmak zor tabiSen kafayı vurur yatarsın ben ne nane yiycem
Zor zor anne karnında bakmak daha kolaymış içeri geri sokabilsek ne iyi olurduSultan kısmısıyla uğraşmak zor tabi
Dövecez seni ha az mı bekledik doğsun diye. Doğmadan bdv konusu bile oldu çocukZor zor anne karnında bakmak daha kolaymış içeri geri sokabilsek ne iyi olurdu
Oyyy çok yoruldum evi topla temizle bulaşık yıka kaldır süpür silDövecez seni ha az mı bekledik doğsun diye. Doğmadan bdv konusu bile oldu çocuk
Sizi hiç gözüm tutmadı yeni üye olmuşsunuz burayı nasıl buldunuz? Bir de özelime yazmışsınız konuma bakın diyeKızlar üç gündür çok baş ağrısı çekiyorum havalardan mi ne yaşayan var mı ya
pardon o zaman.bugün biraz yoğundum k.k ya sadece borsa için baktım konulara da bakmadım buraya da.sizin yazdığınızı gördüm yeni üye de görünce fake üye sandım.çok özürYeni üye olmadım aslında burayı da trend konulardan galiba bulmuştum Homer Simpson ile dün sohbet ederken de demişti ordan gördüm
Hiç önemli değil konum için yardımcı olabilir misiniz pekipardon o zaman.bugün biraz yoğundum k.k ya sadece borsa için baktım konulara da bakmadım buraya da.sizin yazdığınızı gördüm yeni üye de görünce fake üye sandım.çok özür
test yaptırın başka ne diyebiliriz kiHiç önemli değil konum için yardımcı olabilir misiniz peki
Uyumayacağım deyip uyumuşum ben de. Sonra uyandım ders çalıştım. O kadar çok kalıtım sorusu çözdüm ki kırmızı yeşil renk körlüğüyle ilgili tez yazacağım yakındaUykum geliyor
Kimse yok mu yardım edecek? Hem bebek hem bunlar çok zor oluyordur.Oyyy çok yoruldum evi topla temizle bulaşık yıka kaldır süpür sil