- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.171
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.101
Oy ismine kurban bacım. Cok severim bende ismiyle yaşasın küçük dolmaaliye benim kızımın isimlerinden biri hacııııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy ismine kurban bacım. Cok severim bende ismiyle yaşasın küçük dolmaaliye benim kızımın isimlerinden biri hacııııı
babannesi rahmetlinin adı.hiç görmedi kızım ben de görmedim gerçi bizden önce vefat etmişOy ismine kurban bacım. Cok severim bende ismiyle yaşasın küçük dolma
takılıyoruz valla.sen nasılsın?Nabıonuz hanımlar
takılıyoruz valla.sen nasılsın?
Bdv ve burasi mekik dokuyomNabıonuz hanımlar
banlanmadan gellBdv de dolanıyorum, biraz canım kaos çekti bi ayar yiyeyim de geleyim
Bdv ve burasi mekik dokuyom
banlanmadan gell
En son Şubat ayında banlandımbanlanmadan gell
En son Şubat ayında banlandım
Uyarilari aldık dikkat edelim tatli tatli yorumlarimizi yapip gecelim biraz gozlerden uzak durup kendimizi unutturalim ahahaha
Eşin seninle tartışmamak için valizini alıp annesine gidiyor mu hem de 3 günHangi konuda bizsiz eğleniyorsunuz
beni hiççç sormaaaaEn son Şubat ayında banlandım
o da nereden çıktı ayol?Eşin seninle tartışmamak için valizini alıp annesine gidiyor mu hem de 3 gün
Bdvo da nereden çıktı ayol?
Hiç yeni dönemde banlanmadım. Oysa ki çok sevenim varbeni hiççç sormaaaa
allah iyiliğini versin.muhtelifevhamlı hatunun eşi sandım şaşırdım.şeker gibi kadın neden kaçıyor ki adam iki de bir evden dedim bir de adama kızdımm içimden.fake çıktı aa dostlarrr şükürrr
valla sen de benim gibi seveni bol sevmeyeni de bol üyelerdensinHiç yeni dönemde banlanmadım. Oysa ki çok sevenim var
Eşim öyle yapsa kafasını duvara sürter kıvılcım çıkartırımallah iyiliğini versin.muhtelifevhamlı htunun eşi sandım şaşırdım.şeker gibi kadın neden kaçıyor ki adam iki de bir evden dedim bir de adama kızdımm içimdem.fake çıktı aa dostlarrr şükürrr