- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
- Konu Sahibi ceycey0406
- #11.521
Sever misin bacıBu iltifat gözlerimi yaşarttı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sever misin bacıBu iltifat gözlerimi yaşarttı.
umutsuz döktürüyor bu geceSever misin bacı
Kitap okuyacaktım ama mecbur onu okuycaz şimdiumutsuz döktürüyor bu gece
Bir iki kez izledim. Sevimli bir ablamız gibi.Sever misin bacı
sema 222 de konu açmış.her zamanki gibi konusu evlere şenlikkkkKitap okuyacaktım ama mecbur onu okuycaz şimdi
Amacın ne ceycey bu ay benden daha çok kitap okumak mı????sema 222 de konu açmış.her zamanki gibi konusu evlere şenlikkkk
Esra Erol izlediği yayınların videoları var onları izlesene çok eğlenceliBir iki kez izledim. Sevimli bir ablamız gibi.
ben 1 haftadır okumadım kitabımı.sınav haftasındayız ya ara verdim .ama bol bol forum izliyorum tv deAmacın ne ceycey bu ay benden daha çok kitap okumak mı????
yufkacı muammer de var mı?Esra Erol izlediği yayınların videoları var onları izlesene çok eğlenceli
Off şimdi umutsuzu ve semayı okumazsam uyuyamam kiben 1 haftadır okumadım kitabımı.sınav haftasındayız ya ara verdim .ama bol bol forum izliyorum tv de
İçinde Esra Erol geçip sıkıcı olan bir şey yok.Esra Erol izlediği yayınların videoları var onları izlesene çok eğlenceli
Şeyi biliyorsun di mi Esra Erol'daki hamileyken kocası karpuz almadığı için bir kilo etle mangal yapan adama kaçan kadınıİçinde Esra Erol geçip sıkıcı olan bir şey yok.
Bilmez olur muyum ? Annem de babama diyordu bak ben de kaçarım diye. Abi aşırı mantıklı bu devirde mangal yapan adamın gönlü cömerttir net.Şeyi biliyorsun di mi Esra Erol'daki hamileyken kocası karpuz almadığı için bir kilo etle mangal yapan adama kaçan kadını
Bana mangal yapan adam bulunca nikahı basacamBilmez olur muyum ? Annem de babama diyordu bak ben de kaçarım diye. Abi aşırı mantıklı bu devirde mangal yapan adamın gönlü cömerttir net.
Sen bana nikâhla gel ben sana Halil İbrahim sofrası kurarım kız.Bana mangal yapan adam bulunca nikahı basacam
Oluur ben doktor olunca da rezidansa çıkarız (doktorların o kadar da Zengin olmadığını çekilişlere arkadaş etiketlerken anlayacaktı)Sen bana nikâhla gel ben sana Halil İbrahim sofrası kurarım kız.
En kötü soğan ekmek. Merak etme sen bitirinceye kadar ülkede güzel değişiklikler olacak umarım.Oluur ben doktor olunca da rezidansa çıkarız (doktorların o kadar da Zengin olmadığını çekilişlere arkadaş etiketlerken anlayacaktı)
Duvara çentik atarak bekliyorumEn kötü soğan ekmek. Merak etme sen bitirinceye kadar ülkede güzel değişiklikler olacak umarım.