- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
- Konu Sahibi ceycey0406
- #11.501
Ben kimin ittiğini biliyorum da neyseHayat itiyor bizi buna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kimin ittiğini biliyorum da neyseHayat itiyor bizi buna.
Vanessa ya çok saf ya iyi bir troll ama bilemedim.umutsuzvaka gelmiş bir onu bir de vanessayı bibi yasakladı bana.oysa çok eğlenceli değiller mi?
Vanessa eskiden daha iyiydi ama artık eskisi gibi eğlendirmiyor beniumutsuzvaka gelmiş bir onu bir de vanessayı bibi yasakladı bana.oysa çok eğlenceli değiller mi?
Ben kimin ittiğini biliyorum da neyse
Cidden artmış ya dün gittim almadan döndümbanlanacaksınız.bu yüzden konuyu değiştiriyorumm.ip fiyatları da amma artmışş.bereye ip lazımmm ippppp
Sen pqueen gibisin ya
banlanacaksınız.bu yüzden konuyu değiştiriyorumm.ip fiyatları da amma artmışş.bereye ip lazımmm ippppp
Bu iltifat gözlerimi yaşarttı.Sen pqueen gibisin ya
dereotu çok güzel yaKüçükken ben de dereotu yetiştirme kitiyle organik tarıma atılmıştım
Şimdi de kanaviçe kitlerine taktım
selam ceyceyLadycharms hu huuu
selamm.nerelerdesinn?selam ceycey
ben onu da yapamam aslında anneannem babaannem çok güzel örer ben de onlardan bir şeyler kapsam belki yapabilirimben tığ bile tutamam.anca bere atkı örerimmm hepsi bu
venüs diyince aklıma venüs burcu geliyorVenüs'ün kurabiyeleri geliyor oraya onlar muazzam. Muhtemelen onlardandır. Ben yaban mersini dolgulusunu, fıstık ezmelisini ve kahvelisini yemiştim muazzamdı
vakitler pek uyuşmuyor diyeyimselamm.nerelerdesinn?
anladım.ders çalışmak dershaneye gitmek yorucu oluyor haklısınvakitler pek uyuşmuyor diyeyim
uyuyor kalıyorum 10 da filan bugün dayandım
bi de kış geldianladım.ders çalışmak dershaneye gitmek yorucu oluyor haklısın
Ailemizin astroloğuvenüs diyince aklıma venüs burcu geliyor