- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
- #11.481
aaaa harika olur.ne zamandır kimseye yılbaşı hediyesi de almadım.yılbaşı uygun bir tarihhhHediyeleşelim yılbaşında istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaa harika olur.ne zamandır kimseye yılbaşı hediyesi de almadım.yılbaşı uygun bir tarihhhHediyeleşelim yılbaşında istersen
Benim ana para eridi adam soracak aaa ne borsası dşyecegım En son aldığım hisseyi eksi hesapla aldım o erimez inşbizim hisseler batarsa yarın sen gör gümbürtüyü o zaman.heç duymadım şadumannn hisseleri bile aldım.adını yazamıyorum o derece
Ama kızına söyleme sürpriz olsunaaaa harika olur.ne zamandır kimseye yılbaşı hediyesi de almadım.yılbaşı uygun bir tarihhh
benim koca da 3 kuruş parası var ona soruyor buna soruyor ne alsam diye dedi dün misafirlikte ha ha ha.3 kuruş 5 kuruş para paradır anacığımmm dedimmmm.hiç bir şey kazanmasak ta bir heyecanı var borsanınnnBenim ana para eridi adam soracak aaa ne borsası dşyecegım En son aldığım hisseyi eksi hesapla aldım o erimez inş
Aynı zamanda Gonyalıyım yav.koskoca öğretmensin eccük kibar oluver ne o öyle anam manammm
duydu bile tam yanımda oturuyordu.şimdi karşı kanepeye geçtiiiAma kızına söyleme sürpriz olsun
Batarken gözlerim pörtlüyordu oda pörtlemiyor ha iyi ya 1000tl gitmiş olsun diyorum kapatıyorum mala bağladımbenim koca da 3 kuruş parası var ona soruyor buna soruyor ne alsam diye dedi dün misafirlikte ha ha ha.3 kuruş 5 kuruş para paradır anacığımmm dedimmmm.hiç bir şey kazanmasak ta bir heyecanı var borsanınnn
Benim onlardan haberim yok. Çok az kullanırım sosyal medya ama merak ettim şimdi bak.Sen de şu Instagramdaki abur cubur tatma sayfalarını seviyor musun? Ben müdavimiyim
bend e aynı 200 tlm gitse kızıyordum.şimdiler de aa 2000 gitmişş deyippp bdv de dolanıyorummBatarken gözlerim pörtlüyordu oda pörtlemiyor ha iyi ya 1000tl gitmiş olsun diyorum kapatıyorum mala bağladım
benim burası hariç sosyal medyam yok.insta cahiliyimmmm.en son yıllarrr önce facebook um vardı çiftlik oynardım eker biçerdimmmBenim onlardan haberim yok. Çok az kullanırım sosyal medya ama merak ettim şimdi bak.
Ben de oralarda ejderha yetiştirirdim. Aman ya sıktı hepsi. Herkes aynı hepsi aynı. Usandım.benim burası hariç sosyal medyam yok.insta cahiliyimmmm.en son yıllarrr önce facebook um vardı çiftlik oynardım eker biçerdimmm
Burda burda yoklama vereyimSelamın aleyküm nasısınız? C ceycey0406 @Ladycharms Bissunicole @Aybush @giggles NilMeSeKer @Katipsondanbir @Simurgp @birmuhendisanne @muhtesemgatsby ve etiketlemeyi unuttuğum tüm diğer ordinaryus profesörler
Instagram'da tadinasilmis var ona baksanaBenim onlardan haberim yok. Çok az kullanırım sosyal medya ama merak ettim şimdi bak.
Ahh o çiftlik ahh balıklısı da vardı hatırlıyor musunbenim burası hariç sosyal medyam yok.insta cahiliyimmmm.en son yıllarrr önce facebook um vardı çiftlik oynardım eker biçerdimmm
Hayata karşı genel tavrımBen de oralarda ejderha yetiştirirdim. Aman ya sıktı hepsi. Herkes aynı hepsi aynı. Usandım.
Kendi kaçırdı o zaman bıdıkduydu bile tam yanımda oturuyordu.şimdi karşı kanepeye geçtiii
Hayat itiyor bizi buna.Hayata karşı genel tavrım
umutsuzvaka gelmiş bir onu bir de vanessayı bibi yasakladı bana.oysa çok eğlenceli değiller mi?Kendi kaçırdı o zaman bıdık
hayat sen ne çabukk harcadınn beniii şarkısını aççç.arada dinlerim efsaneeee.Hayat itiyor bizi buna.
Zaten acılıyım kız bağlarım şimdi arabeske.hayat sen ne çabukk harcadınn beniii şarkısını aççç.arada dinlerim efsaneeee.