- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
- Konu Sahibi ceycey0406
- #11.461
Hangisi? Aşığım onlaraAhhhh evet evet o. Gel öbcem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangisi? Aşığım onlaraAhhhh evet evet o. Gel öbcem.
evet öyle orası.asker değiliz ama giriş iznimiz var oraya.toptan alıyoruz gidinceAaa valla mı
Yaban mersini.Hangisi? Aşığım onlara
bak gidip alacağımm zehirlenirsem gelir sivas a bulurum seniVenüs gerçekten kaliteli ama bak
benim kız gördü bunu şimdi .harry manyağıdır hatta gelmiş geçmiş en büyük harry hayranı bilem olabilirrr
Maşallah yapıştır kız alnına. Hem bunun hem senin.
Valla ben üç defa yedim hâlâ yaşıyorum Bissunicole de sağ kalmışbak gidip alacağımm zehirlenirsem gelir sivas a bulurum seni
Ona da yaparız yav Harry ayıp ettinbenim kız gördü bunu şimdi .harry manyağıdır hatta gelmiş geçmiş en büyük harry hayranı bilem olabilirrr
En iyisi ben şöyle kocaman nazar boncuğu asıp gezeyim boynuma inek çanı gibiMaşallah yapıştır kız alnına. Hem bunun hem senin.
sen yavaştan örmeye başla valla.ben de sana bir hediye gönderirim.kız harry kostümüyle dolaşıyor o derecede manyakk gördün ya resimlerde.müdür izin verse okula da o kostümle gidecek.ama rozet takıyor sadeceOna da yaparız yav Harry ayıp ettin
Kızım niye söylüyorsun bize kalmayacak Allah Allah yaabur cuburları askeriyenin marketinden alıyoruz.piyasadan çok ucuz orada.
hele bir tıp ı kazan alırız en büyüğünden bir çan nazarlıklıEn iyisi ben şöyle kocaman nazar boncuğu asıp gezeyim boynuma inek çanı gibi
Bak hala reklam yapıyorevet öyle orası.asker değiliz ama giriş iznimiz var oraya.toptan alıyoruz gidince
az da biz yiyelim ayol ucuz ucuz.evdeki stoklar azaldı haftasonu gene gideceğiz zatennn.Kızım niye söylüyorsun bize kalmayacak Allah Allah ya
bizim hisseler batarsa yarın sen gör gümbürtüyü o zaman.heç duymadım şadumannn hisseleri bile aldım.adını yazamıyorum o dereceBak hala reklam yapıyor
Onu da yaparız anam.En iyisi ben şöyle kocaman nazar boncuğu asıp gezeyim boynuma inek çanı gibi
koskoca öğretmensin eccük kibar oluver ne o öyle anam manammmOnu da yaparız anam.
Hediyeleşelim yılbaşında istersensen yavaştan örmeye başla valla.ben de sana bir hediye gönderirim.kız harry kostümüyle dolaşıyor o derecede manyakk gördün ya resimlerde.müdür izin verse okula da o kostümle gidecek.ama rozet takıyor sadece
Sen de şu Instagramdaki abur cubur tatma sayfalarını seviyor musun? Ben müdavimiyimOnu da yaparız anam.