- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
- Konu Sahibi ceycey0406
- #11.441
Bu cuma ben daha önce hiçbir şey için sabah gidip beklemedim ama el işi benim hassas noktamSabah gidip asker gibi bekleyen ben.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu cuma ben daha önce hiçbir şey için sabah gidip beklemedim ama el işi benim hassas noktamSabah gidip asker gibi bekleyen ben.
Hayın kadın. Senin ekibin var zatenohhhh iyi olmuşş hemi de sivas orası bakkkk
alla alla ne var ki bu bim de?bana a101 ve şok yakın.bim için eşimle gitmem lazımmSabah gidip asker gibi bekleyen ben.
Evet fark ettim. :) Örgü örmeyi falanda seviyorsun sen sanırım.Bu cuma ben daha önce hiçbir şey için sabah gidip beklemedim ama el işi benim hassas noktam
Yok şu aralar ne var bilmiyorum ama bir ara kafayı takmıştım.alla alla ne var ki bu bim de?bana a101 ve şok yakın.bim için eşimle gitmem lazımm
he vallaaaa.az kaldı arabayı satacağımm zaten.tabanvayy sisteme geçeceğimmm . benzine gün gün zam geliyor.Ceyceeeey ceycey bize taktılar takacaklarını Hermes çanta takacak yerimiz mi kaldı
Aktüel ürünleri bazen gerçekten uygun olabiliyor. Onun dışında artık bim bile eski bim değil. Aynı ürünleri migros'ta daha ucuza bulduğum oldualla alla ne var ki bu bim de?bana a101 ve şok yakın.bim için eşimle gitmem lazımm
harry potter bile örmüş.kız yetenekliEvet fark ettim. :) Örgü örmeyi falanda seviyorsun sen sanırım.
Hatırlıyor musun geçen yıl bu zamanlar süper abur cuburlar geliyordu o zaman ben de takmıştım şimdi yok onlardanYok şu aralar ne var bilmiyorum ama bir ara kafayı takmıştım.
Bunu duyan el becerilerim.harry potter bile örmüş.kız yetenekli
Bir kurabiye almıştım ben. Ne markası falan hatırlamıyorum ama aşık olmuştum. Gene gelir umarım.Hatırlıyor musun geçen yıl bu zamanlar süper abur cuburlar geliyordu o zaman ben de takmıştım şimdi yok onlardan
çalışma odasının duvarında yapışkan izleri vardı eskiden kızın odasıydı değiştirdim.badana anca seneye.oraya at resmi aldım bimden taktımm kocaman bir tabloydu pisliği kapattı ya at olur ayı olur heçç önemli değildiYok şu aralar ne var bilmiyorum ama bir ara kafayı takmıştım.
ben tığ bile tutamam.anca bere atkı örerimmm hepsi buBunu duyan el becerilerim.
abur cuburları askeriyenin marketinden alıyoruz.piyasadan çok ucuz orada.Hatırlıyor musun geçen yıl bu zamanlar süper abur cuburlar geliyordu o zaman ben de takmıştım şimdi yok onlardan
Venüs'ün kurabiyeleri geliyor oraya onlar muazzam. Muhtemelen onlardandır. Ben yaban mersini dolgulusunu, fıstık ezmelisini ve kahvelisini yemiştim muazzamdıBir kurabiye almıştım ben. Ne markası falan hatırlamıyorum ama aşık olmuştum. Gene gelir umarım.
Ben de oda yoh. Ama anam var o sağ olsun örer gönderir.ben tığ bile tutamam.anca bere atkı örerimmm hepsi bu
markası mı venüs?kız yeme onları sağlığa zararlıdır.evde yapıver kurabiye .heç duymadım şadumannnnnn markalarını almayınnnnnnn aldırmayınnn.edit:kamu spotudurVenüs'ün kurabiyeleri geliyor oraya onlar muazzam. Muhtemelen onlardandır. Ben yaban mersini dolgulusunu, fıstık ezmelisini ve kahvelisini yemiştim muazzamdı
Aaa valla mıabur cuburları askeriyenin marketinden alıyoruz.piyasadan çok ucuz orada.
Ahhhh evet evet o. Gel öbcem.Venüs'ün kurabiyeleri geliyor oraya onlar muazzam. Muhtemelen onlardandır. Ben yaban mersini dolgulusunu, fıstık ezmelisini ve kahvelisini yemiştim muazzamdı
Venüs gerçekten kaliteli ama bakmarkası mı venüs?kız yeme onları sağlığa zararlıdır.evde yapıver kurabiye .heç duymadım şadumannnnnn markalarını almayınnnnnnn aldırmayınnn.edit:kamu spotudur