- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
- Konu Sahibi ceycey0406
- #11.421
selammmmmm
İyiyim oturuyom. Bakın neye başladımAleyküm selam. İyiyim iyi sen nasılsın ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selammmmmm
İyiyim oturuyom. Bakın neye başladımAleyküm selam. İyiyim iyi sen nasılsın ?
Bu uzun süre duracak inanıyorum.bacıcığımmmm profil resmin gene mi değişti?
Kanaviçe değil mi o ? Eline kuvvet.İyiyim oturuyom. Bakın neye başladım
Hmm tamam. İnandım.Bu uzun süre duracak inanıyorum.
Evet geçen yıl BİM'den almıştım nerdeyse bir yıl olacak hâlâ bitmedi. Ama büyük bir inançla cumayı bekliyorum yenisi gelecekmiş onu alayım da yapayım diyeKanaviçe değil mi o ? Eline kuvvet.
geçen gelmişti almadım.kış geliyor alıp işleyeyim barii akşamlarıEvet geçen yıl BİM'den almıştım nerdeyse bir yıl olacak hâlâ bitmedi. Ama büyük bir inançla cumayı bekliyorum yenisi gelecekmiş onu alayım da yapayım diye
Sen yaparsın inanıyorum. Bim deyince kalbim.Evet geçen yıl BİM'den almıştım nerdeyse bir yıl olacak hâlâ bitmedi. Ama büyük bir inançla cumayı bekliyorum yenisi gelecekmiş onu alayım da yapayım diye
ben gene avm ye gittim .kotondan bir pantolon bir de şapkaya 270 tl verdim geldimm.afra saraçoğlu koleksiyonu çok güzel ama alamadımm her istediğimiii üüüüüüüüSen yaparsın inanıyorum. Bim deyince kalbim.
Hepimiz öyleyiz valla. Allah'ım 2023 çabuk gelsin amin.ben gene avm ye gittim .kotondan bir pantolon bir de şapkaya 270 tl verdim geldimm.afra saraçoğlu koleksiyonu çok güzel ama alamadımm her istediğimiii üüüüüüüü
Kalmış mıdır acaba bizim ordakinde? Ay çok heyecanlandım hemen yarın gidip bakmam lazımgeçen gelmişti almadım.kış geliyor alıp işleyeyim barii akşamları
2 kazak sattım 60 küsür oradan gelecek .bir de kızın gömleğini sattım 10 tl de oradan .neyse paranın bir kısmını kurtarmışım bakkk hiç bir şey almadan da cinnet geçiririm.hermes çantam mı var sankimmm.koton yahuu kotonnnn.orası da lüks olmuşşşHepimiz öyleyiz valla. Allah'ım 2023 çabuk gelsin amin.
Şu sıralar her zaman ilk tercihim bimSen yaparsın inanıyorum. Bim deyince kalbim.
Senin patlıcanlı gözlemelere yuh dedikten Sonra dün oturduğum yerde sucuklu tostun 26 TL olduğunu gördümben gene avm ye gittim .kotondan bir pantolon bir de şapkaya 270 tl verdim geldimm.afra saraçoğlu koleksiyonu çok güzel ama alamadımm her istediğimiii üüüüüüüü
Kesinlikle. Hani çok kaliteli de değil. Ama birkaç pantolon alıp lise hayatım boyunca giymişliğim var ya hakkını da vereyim.2 kazak sattım 60 küsür oradan gelecek .bir de kızın gömleğini sattım 10 tl de oradan .neyse paranın bir kısmını kurtarmışım bakkk hiç bir şey almadan da cinnet geçiririm.hermes çantam mı var sankimmm.koton yahuu kotonnnn.orası da lüks olmuşşş
ohhhh iyi olmuşş hemi de sivas orası bakkkkSenin patlıcanlı gözlemelere yuh dedikten Sonra dün oturduğum yerde sucuklu tostun 26 TL olduğunu gördüm
Sabah gidip asker gibi bekleyen ben.Şu sıralar her zaman ilk tercihim bim
Ceyceeeey ceycey bize taktılar takacaklarını Hermes çanta takacak yerimiz mi kaldı2 kazak sattım 60 küsür oradan gelecek .bir de kızın gömleğini sattım 10 tl de oradan .neyse paranın bir kısmını kurtarmışım bakkk hiç bir şey almadan da cinnet geçiririm.hermes çantam mı var sankimmm.koton yahuu kotonnnn.orası da lüks olmuşşş