- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
- Konu Sahibi ceycey0406
- #11.341
Buluştuk buluştuk. Şimdi eve girdim. Bire yirmi kala çıkmıştım. Onlar devam ediyor hâlâ.arkadaşlarınla buluşacaktın az erken buluşsaydınız.güzel vakit geçirrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buluştuk buluştuk. Şimdi eve girdim. Bire yirmi kala çıkmıştım. Onlar devam ediyor hâlâ.arkadaşlarınla buluşacaktın az erken buluşsaydınız.güzel vakit geçirrrr
Yaşanmaz oralarda denizi yok gölü yok aylık 20 bin tl verseler durulmazbazı saatlerde evet.iş çıkışı saatlerinde kitleniyor onun dışında bir sorun yok istanbul gibi değil
Aah ah sen Sivas görmemişsin bacım Göksu parkı yeter angaranınYaşanmaz oralarda denizi yok gölü yok aylık 20 bin tl verseler durulmaz
Kız çok gezme bebek bakmaya gelBuluştuk buluştuk. Şimdi eve girdim. Bire yirmi kala çıkmıştım. Onlar devam ediyor hâlâ.
Ayy gelmem mii bebek sevesim var zaten bizde en küçük çocuk 7 yaşındaKız çok gezme bebek bakmaya gel
Ben Sivas görmedim hiç bana su olan yerler cazip geliyorAah ah sen Sivas görmemişsin bacım Göksu parkı yeter angaranın
Ay ne güzel.. Sen hangi şehirlerdesin kuzumAyy gelmem mii bebek sevesim var zaten bizde en küçük çocuk 7 yaşında
SivasAy ne güzel.. Sen hangi şehirlerdesin kuzum
bilemiyorum kisonbahar sendromu mu acaba?
pek farklı bir şey yok aynı1 seneden fazla oldu oraya gitmeyeli.kızılayı da özledim yazın 2 kere gitmiştim sadece
regl oldum belki pms de olabilirBenim de aynı. Bıraksalar tüm gün uyurum.
iş çıkışında oluyorAnkarada çok trafik oluyor mu?
Dört saat gezdim. Oturup bir şeyler içtik ve yedik. Tatlı yemeyi abarttım sohbet ettik bol bol. Yarım milyon tane fotoğraf çekildi. Kitapçıya gittik. Haşadım çıktı. Aaah eskiden olsa bunun iki katı gezer yorulmazdım
Hamlamak diye bir şey var. Ama olsundu yine de iyi gezmişsin sefan olsun.Dört saat gezdim. Oturup bir şeyler içtik ve yedik. Tatlı yemeyi abarttım sohbet ettik bol bol. Yarım milyon tane fotoğraf çekildi. Kitapçıya gittik. Haşadım çıktı. Aaah eskiden olsa bunun iki katı gezer yorulmazdım
Otobüsler felaket ya. Yolcu aldıkça alıyor. İnsanlar üst üste binmiş şoför hâlâ yolcu alıyor ve diyor ki arkaya ilerleyin arkayı doldurun. Nasıl ilerleyelim dayı difüzyonla mı???Hamlamak diye bir şey var. Ama olsundu yine de iyi gezmişsin sefan olsun.
Bizim buralarda da farklı değil. Havasız insan aracı oluyor sonra.Otobüsler felaket ya. Yolcu aldıkça alıyor. İnsanlar üst üste binmiş şoför hâlâ yolcu alıyor ve diyor ki arkaya ilerleyin arkayı doldurun. Nasıl ilerleyelim dayı difüzyonla mı???
İstanbul'da iş çıkış saatlerinde tramvay kullansan otobüse şükredersin Yarım saat binebilmek için, bak oturmaktan bahsetmiyorum sadece binebilmek için, bekliyordum. En son tacize uğradım. Toplu taşımalarda taciz çoğu kadının başına gelebilecek bir şey ama İstanbul'da tramvay daha kötü, sadece araplar kullanıyor neredeyse. Sırf tramvaya binmemek için dönüşte metro+marmaray+metrobüs yapıyorum.Otobüsler felaket ya. Yolcu aldıkça alıyor. İnsanlar üst üste binmiş şoför hâlâ yolcu alıyor ve diyor ki arkaya ilerleyin arkayı doldurun. Nasıl ilerleyelim dayı difüzyonla mı???
Gerçekten üç durak kala başım ağrımaya midem bulanmaya başlamıştı havasızlıktanBizim buralarda da farklı değil. Havasız insan aracı oluyor sonra.