- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
- Konu Sahibi ceycey0406
- #11.381
Günaydııın o kadar zor uyandım ki tam kahvaltı bittiğinde sofraya yetiştimGünaydın pazar çiçeği seni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydııın o kadar zor uyandım ki tam kahvaltı bittiğinde sofraya yetiştimGünaydın pazar çiçeği seni.
Happy pazarGünaydın hanımlar.
Yetişmişsin ona şükür et bak.Günaydııın o kadar zor uyandım ki tam kahvaltı bittiğinde sofraya yetiştim
Happy pazar
Bu benim en sevdiğim trap cardlardan biri
Var mı ilginç bir şey ben hakim değilim bir tek Özcan Deniz Feyza Aktan şeylerini biliyorum güncel olarakYetişmişsin ona şükür et bak.
Yaptım kahvaltıyı sonra bir de kahve yaptım.
Şimdi magazine bakıyorum ne var ne yok.
Bunları hep Wp sticker yaptım. Ah birazcık da okuması kolay olsa oradan... Espri için atıyorum adam okuyamıyorum diyor.Bu benim en sevdiğim trap cardlardan biri
Aaaa ben de sticker yaptım ama alttaki küçük yazılardan çok resimdeki yazılar güzel oluyor bence adam olana çok bileBunları hep Wp sticker yaptım. Ah birazcık da okuması kolay olsa oradan... Espri için atıyorum adam okuyamıyorum diyor.
Yok ya aynı nane hepsi. Ayyy onlara vallahi diyecek bir şey yok. Bir onlar bir de Yağmur Sarnıç ve Emre aşık. Diz boyu kepazelik.Var mı ilginç bir şey ben hakim değilim bir tek Özcan Deniz Feyza Aktan şeylerini biliyorum güncel olarak
Ben o olayda Feyza'yı haklı bulmakla birlikte bir kk üyesi olarak Özcan'la evlendiği için sıfatına bir kere tükürüyorumYok ya aynı nane hepsi. Ayyy onlara vallahi diyecek bir şey yok. Bir onlar bir de Yağmur Sarnıç ve Emre aşık. Diz boyu kepazelik.
Annem bu herif pislik derdi kızardım. Gerçekten öyle imiş.Ben o olayda Feyza'yı haklı bulmakla birlikte bir kk üyesi olarak Özcan'la evlendiği için sıfatına bir kere tükürüyorum
Aaaa ben de sticker yaptım ama alttaki küçük yazılardan çok resimdeki yazılar güzel oluyor bence adam olana çok bile
Yaşlandığını kabul edemiyor ki herif. Sürekli zengin holding sahibi olduğu bir dizi. Asmalı Konak'tan çıkamadıAnnem bu herif pislik derdi kızardım. Gerçekten öyle imiş.
Bizim ünlü erkeklerin klasik mantalitesi bu.Yaşlandığını kabul edemiyor ki herif. Sürekli zengin holding sahibi olduğu bir dizi. Asmalı Konak'tan çıkamadı
Mükemmel bir görsel ya
Özcan'ı hiç mi seven bir akrabası yok acaba çıkıp demiyor kardeş vazgeç artık g*tündeki kıllar ağardıBizim ünlü erkeklerin klasik mantalitesi bu.
Senin gibi olmaya çalışıyor bebek.Mükemmel bir görsel ya