- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 34
- Konu Sahibi ceycey0406
- #11.321
Benim kocam gibi olsa ne yapardı ac ababugün arabanın lastiklerini değiştirtti bir de 2 aylık apartman aidatı ve yakıt ödedi .burnundan soluyorrr 5 tl bile istenmezzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kocam gibi olsa ne yapardı ac ababugün arabanın lastiklerini değiştirtti bir de 2 aylık apartman aidatı ve yakıt ödedi .burnundan soluyorrr 5 tl bile istenmezzz
valla diliyle dişi arasında saydırıyor devamlı aylardır.senin koca da aynını yapıyordur eminimmmBenim kocam gibi olsa ne yapardı ac aba
Yapmaz çünkü koca daire parasını çöpe attı... Laf söylenmeye hakkı yokvalla diliyle dişi arasında saydırıyor devamlı aylardır.senin koca da aynını yapıyordur eminimmm
nasıl attı yahuu?iş kurdu orda mı battı?Yapmaz çünkü koca daire parasını çöpe attı... Laf söylenmeye hakkı yok
sürekli uykum varBen de çok yorgunum yaa hiçbir şeye enerjim yok inan. Neden böyleyiz acaba?
eyy büyük allahımmm hikmetinden sual olunmaz.Aybush uma en iyi okulların en iyi sınıfının sınıf anneliğini nasip ett.çok aminnnAllahım büyük, konuşturmaasjn kesinlikle olmam
evet biliyorumBu beymet incek te. Ondan fiyatları tuzlu zaten
sonbahar sendromu mu acaba?sürekli uykum var
1 seneden fazla oldu oraya gitmeyeli.kızılayı da özledim yazın 2 kere gitmiştim sadeceevet biliyorum
ben de dershaneden ankamalle gittim
Evet canım uyandığım halde yaptı.. 2 kerede çiftçilik tennasıl attı yahuu?iş kurdu orda mı battı?
adamda fazla suç yok ki tarım da öldü çiftçilikte öldü.Evet canım uyandığım halde yaptı.. 2 kerede çiftçilik ten
ay yirimm seni.durakta mısın şimdi?Otobüs bekliyorum çabuk gelse bari
Benim de aynı. Bıraksalar tüm gün uyurum.sürekli uykum var
Bindim beş dakika önce. Akşam trafiğine kaldımay yirimm seni.durakta mısın şimdi?
arkadaşlarınla buluşacaktın az erken buluşsaydınız.güzel vakit geçirrrrBindim beş dakika önce. Akşam trafiğine kaldım
bazı saatlerde evet.iş çıkışı saatlerinde kitleniyor onun dışında bir sorun yok istanbul gibi değilAnkarada çok trafik oluyor mu?