- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- Konu Sahibi ceycey0406
- #10.961
iyiyim sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim sen nasılsın
Kız kafa buluyorum. Araba bile zenginlik oldu, biz ölek.haklı mı?ona göre gelir verilsin o zaman der ve susarımm
senin çocuk okula alıştı mı?Kız kafa buluyorum. Araba bile zenginlik oldu, biz ölek.
Alıştı, onun alışmasında sorun yoktu,gerilen bendim.senin çocuk okula alıştı mı?
erken yaşlanacaksın gerile gerileAlıştı, onun alışmasında sorun yoktu,gerilen bendim.
Bildiğin gibi vallaiyiyim sen nasılsın
acil matematik hocası lazımmmmBildiğin gibi valla
ben de de aynıBildiğin gibi valla
biri bildiğin gibi yazmış öbürü de bende de aynı demiş.şifreli mi konuşuyorsunuz?ben de de aynı
Kızın başında bekliyorum boyna... Sen nasılsın kuzum
İyiyim canım kızım sarılık olmus hafiften onunla uğraşıyorumAybush nasılsınn?merak ettik seni
Kendi aramızda şifre varbiri bildiğin gibi yazmış öbürü de bende de aynı demiş.şifreli mi konuşuyorsunuz?
Oyy bizim yerimize öp onuuKızın başında bekliyorum boyna... Sen nasılsın kuzum
İnşallah çözmezler ha şifreyiKendi aramızda şifre var
Öperimmm canım benimOyy bizim yerimize öp onuu
Ayy aybush umda anne oldu. Darısı tüm bebek özlemi çeken kadınlaraÖperimmm canım benim
Kız nereden yiycem ? Allah korusun de.İyi akşamlar nasılsınız? Bissunicole gel ban yiyicen oralarda
benim gocam mükemmellll diyenler de var ama sakın inanmaa haaaBirkaç gündür BDV'ye dadandım. Evlilik veba gibi görünmeye başladı gözüme