- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
- #10.981
bdv ye konu mu açsam ne.Ama konuyu bulamadım sorun orada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadının düşmanı kadın şeysinden orda polemik var ya herkese boşan diyorsunuz kavgası falanKız nereden yiycem ? Allah korusun de.
hangi konu bu çabbuk göster bana daKadının düşmanı kadın şeysinden orda polemik var ya herkese boşan diyorsunuz kavgası falan
Ne açtığın fark etmez ben gelir boşan der giderimbdv ye konu mu açsam ne.Ama konuyu bulamadım sorun orada
Hamileyim ama eşimle küsüz diye bir konu var onun sonlara doğruhangi konu bu çabbuk göster bana da
barıştırayım ben onlarıııHamileyim ama eşimle küsüz diye bir konu var onun sonlara doğru
He tamam. Of ona da yani. Ben boşan yazmadım da 2 hafta küsen insana ne tepki veririm bilemiyorum cidden. En iyi boğarım.Kadının düşmanı kadın şeysinden orda polemik var ya herkese boşan diyorsunuz kavgası falan
Küsme huyu gerçekten çok kötü ya. Ben de sık sık şikayet ediyorum bundan. Annem de hâlâ bana küs deHe tamam. Of ona da yani. Ben boşan yazmadım da 2 hafta küsen insana ne tepki veririm bilemiyorum cidden. En iyi boğarım.
Valla C ceycey0406 gel yap diyeceğim ama adam cinnetlik. Kadın hamile umrunda değil.Emin misin Bissunicole ceyceyin hayırlı bir niyeti varmış bak ne dersin
Hala mı ? Aman boşver. Derslerine bak salla onu.Küsme huyu gerçekten çok kötü ya. Ben de sık sık şikayet ediyorum bundan. Annem de hâlâ bana küs de
adam da katır inadı varmış baksanaHe tamam. Of ona da yani. Ben boşan yazmadım da 2 hafta küsen insana ne tepki veririm bilemiyorum cidden. En iyi boğarım.
O konu da ne abuk subuk yerlere gitmiş. Millet birbirine saldırıyor sen boşanmayı savundun diyeValla C ceycey0406 gel yap diyeceğim ama adam cinnetlik. Kadın hamile umrunda değil.
Başlarım onun katırına valla. Bu vicdansizlik bence resmen. Alışırsa o 2 hafta 2 ay olur bir de bu var.adam da katır inadı varmış baksana
anne önce sen bir boşan ardından da ben geleceğim sözzzO konu da ne abuk subuk yerlere gitmiş. Millet birbirine saldırıyor sen boşanmayı savundun diye
Konuyu okuyunca moralim bozuldu çıktım.adam da katır inadı varmış baksana
Hep çıkıyor öyle biri.O konu da ne abuk subuk yerlere gitmiş. Millet birbirine saldırıyor sen boşanmayı savundun diye
Öyle oluyor evet. Babamla benimki beş buçuk ayı bulmuştu en son benim vukuattan sonra barıştı benle sağolsun.Başlarım onun katırına valla. Bu vicdansizlik bence resmen. Alışırsa o 2 hafta 2 ay olur bir de bu var.
yarın okul yarım gün.öğleden ssonra gezeceğimm.eş kişisi yarım gün ne gideceğim diye izin almış işten.yani şoförüm hazırrrKonuyu okuyunca moralim bozuldu çıktım.