- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
- #10.921
Av peşindesin yaniiibdv de vardır yeni düşen kekliklerrrBuralardayım yavru geziniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Av peşindesin yaniiibdv de vardır yeni düşen kekliklerrrBuralardayım yavru geziniyorum
Yok bdv bana göre değil hepsi dert yanıyor biras daha enerjik istiyorumAv peşindesin yaniiibdv de vardır yeni düşen kekliklerrr
Bizim geyikteki kekliklerin peşine düş o zaman. Ben yaşlıyım beni eleYok bdv bana göre değil hepsi dert yanıyor biras daha enerjik istiyorum
Yemek yiyorummmm
Çok iyi aktiviteYemek yiyorummmm
İyi akşamlar. İyiyiz be ya. Sen nasılsın ?
Kazara kilo veririm yemem lazımmmÇok iyi aktivite
İyiyim hâlâ ortaçağ tarihi çalışıyorum lisede ne güzel tüm tarihi yazılıdan önceki akşam bitiriyordum o yeteneğimi kaybettiğim herhaldeİyi akşamlar. İyiyiz be ya. Sen nasılsın ?
Delisin yavKazara kilo veririm yemem lazımmm
Alışırsın ya. Çok severim tarihi.İyiyim hâlâ ortaçağ tarihi çalışıyorum lisede ne güzel tüm tarihi yazılıdan önceki akşam bitiriyordum o yeteneğimi kaybettiğim herhalde
Ben de severim özellikle uygarlık tarihi ve yakın tarih. Osmanlı tarihine gelince benim beynim error vermeye başlıyorAlışırsın ya. Çok severim tarihi.
Sınava yönelik çalışıyor isen bol soru iş görür. :) Bir de sakinlik.Ben de severim özellikle uygarlık tarihi ve yakın tarih. Osmanlı tarihine gelince benim beynim error vermeye başlıyor
Halledicez artık bir şekilde duraklama dönemine kadar iyi ama oraya gelince ben de duraklıyorumSınava yönelik çalışıyor isen bol soru iş görür. :) Bir de sakinlik.
Yanılmıyor isem Osmanlı'nın en uzun dönemi duraklama o yüzden uzun geliyordur. Detaylı işleniyorsa bir de. Ama sıkıntı yapma , eminim halledeceksin. Çalışma tarzını bilsem tavsiye vereceğim ama...Halledicez artık bir şekilde duraklama dönemine kadar iyi ama oraya gelince ben de duraklıyorum
arabam var diye fakir değilmişim.gene sinirlerim zıpladıı akşam akşammm.kapıcının bile arabası varmışYanılmıyor isem Osmanlı'nın en uzun dönemi duraklama o yüzden uzun geliyordur. Detaylı işleniyorsa bir de. Ama sıkıntı yapma , eminim halledeceksin. Çalışma tarzını bilsem tavsiye vereceğim ama...
Burada mı oldu bu laf dalaşı ? Aman Ceycey ne takıyorsun. Bilmiyor musun burayı.arabam var diye fakir değilmişim.gene sinirlerim zıpladıı akşam akşammm.kapıcının bile arabası varmış
panpa hiç haberler izlemez misin?hele bir araştır kim demiş olabilirBurada mı oldu bu laf dalaşı ? Aman Ceycey ne takıyorsun. Bilmiyor musun burayı.
Haklı bence. Arabanın bakımı, benzini, lpg si derken, bi ev parası yiyopanpa hiç haberler izlemez misin?hele bir araştır kim demiş olabilir