- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
- #11.001
valla ben 43 senedir küsüm .bu bir rekordurrrÖyle oluyor evet. Babamla benimki beş buçuk ayı bulmuştu en son benim vukuattan sonra barıştı benle sağolsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla ben 43 senedir küsüm .bu bir rekordurrrÖyle oluyor evet. Babamla benimki beş buçuk ayı bulmuştu en son benim vukuattan sonra barıştı benle sağolsun.
5 ay ne demek ya ? Sinir krizi geçiririm ben.Öyle oluyor evet. Babamla benimki beş buçuk ayı bulmuştu en son benim vukuattan sonra barıştı benle sağolsun.
43 yazdım 435 ay ne demek ya ? Sinir krizi geçiririm ben.
Ama sen görüşmüyorsun sanırım direkt.43 yazdım 43
Geçirdim daha çok küstük. Sonra herhalde ölecek diye barıştı sanırım. Böyle de yumuşak kalplidir canım benim5 ay ne demek ya ? Sinir krizi geçiririm ben.
10 ar yıl arayla 1 2 saat görmüşlüğüm var oda bol aksiyonlu kavgalıAma sen görüşmüyorsun sanırım direkt.
Arada yorumlarda görürdüm ama tam hikayeni bilmiyorum. Babalık mı yapmadı ?10 ar yıl arayla 1 2 saat görmüşlüğüm var oda bol aksiyonlu kavgalı
Ne desem inan ki bilemedim. Okurken çok kızdım çünkü.Geçirdim daha çok küstük. Sonra herhalde ölecek diye barıştı sanırım. Böyle de yumuşak kalplidir canım benim
Kaç defa evlendi ?üzgün emoji hiç bana göre değil.asla üzülmedim değmez .Ara ara e devletten bakıyorum maalesef hala yaşıyorrr .ha bu arada gene boşanmış vah vahhhh
yapmadı kelimesi az kalır .3 aylık anım yok adamla.tuhaf bir insandır hatta insan bile denemez.içki sabıka dayak vs olmayan ama buna rağmen çekilecek adam olmayan biri.asla evlat sevgisi yoktur.ama kızımın babası tam bir babadır bilerek seçtim zatennn.Arada yorumlarda görürdüm ama tam hikayeni bilmiyorum. Babalık mı yapmadı ?
3 olduu.ama tabikimmmm sorun kadınlarda anacığımmmm.kötüler hepsi deKaç defa evlendi ?
Fena gaza geldim yarından tezi yok boşanıyorumanne önce sen bir boşan ardından da ben geleceğim sözzz
Valla ne diyeyim ceyceycim. Kadın gibi kadınsın. Maşallah diyorum sadece.yapmadı kelimesi az kalır .3 aylık anım yok adamla.tuhaf bir insandır hatta insan bile denemez.içki sabıka dayak vs olmayan ama buna rağmen çekilecek adam olmayan biri.asla evlat sevgisi yoktur.ama kızımın babası tam bir babadır bilerek seçtim zatennn.
Biri şey yazmış ya deprem çantası gibi trip çantası bulunduruyor diye ona bayıldımBir de başka bir arkadaş var orada. Zamanında çok valiz doldurup boşaltmış falan.
Ne metaforlar çıkıyor buradan ya.Biri şey yazmış ya deprem çantası gibi trip çantası bulunduruyor diye ona bayıldım
Eskiden ben de kızardım hatta ölsün diye dua ederdim. Şimdi umursamıyorum. Arada uyuz oluyorum o kadar. Sanırım kızacak kadar önemi kalmamış benim için. Sadece annem beni ôfkelendiriyor. O da eskisi kadar yaralayamıyor.Ne desem inan ki bilemedim. Okurken çok kızdım çünkü.
irkek gibi irkek mi olacaktım ayoll.ama kuaför yüzü görmeyeli biraz kadınlıktan çıktım.sarı saçlarımı özledimmmm.sokakta ve tv de gördüğüm tüm sarışınları yolasım geliyorValla ne diyeyim ceyceycim. Kadın gibi kadınsın. Maşallah diyorum sadece.
hayat kısa vallahi değmez sorgulamaya.az kaldı kazanırsın bir okul gidersin evden .senede 2 3 aya düşer görmen.böylece ilişki daha sağlıklı olur ailenle.kimseyi değiştiremezsin kendi yolunu çizmen en doğrusuEskiden ben de kızardım hatta ölsün diye dua ederdim. Şimdi umursamıyorum. Arada uyuz oluyorum o kadar. Sanırım kızacak kadar önemi kalmamış benim için. Sadece annem beni ôfkelendiriyor. O da eskisi kadar yaralayamıyor.
Normalde anne baba olamayacak insanların çocuk yapmasına karşı çıkarım. Ama seninkiler iyi ki olmuş. Çünkü bu vatana senin gibi doktorlar , insanlar ve ileride anneler gerek.Eskiden ben de kızardım hatta ölsün diye dua ederdim. Şimdi umursamıyorum. Arada uyuz oluyorum o kadar. Sanırım kızacak kadar önemi kalmamış benim için. Sadece annem beni ôfkelendiriyor. O da eskisi kadar yaralayamıyor.