- 30 Kasım 2019
- 11.810
- 37.422
- Konu Sahibi ceycey0406
- #10.941
Yok kız bugün izlemedim. Ha tamam anladım malum adam. :)) Neyse ben de gidem de bir çay koyayım yav.panpa hiç haberler izlemez misin?hele bir araştır kim demiş olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kız bugün izlemedim. Ha tamam anladım malum adam. :)) Neyse ben de gidem de bir çay koyayım yav.panpa hiç haberler izlemez misin?hele bir araştır kim demiş olabilir
haklı mı?ona göre gelir verilsin o zaman der ve susarımmHaklı bence. Arabanın bakımı, benzini, lpg si derken, bi ev parası yiyo
tam çay içiyordum.kalp kalbe karşıymışşş bakk.Yok kız bugün izlemedim. Ha tamam anladım malum adam. :)) Neyse ben de gidem de bir çay koyayım yav.
Kalbini yerim. Yoksa çayı fırlatmak zorunda kalacaktım.tam çay içiyordum.kalp kalbe karşıymışşş bakk.
Yalnızım dostlar yalnızım.Bissunicole sen yalnız mı yaşıyorsun?öyleyse seni çok pisss kıskandım bilesinn
ayy tam aradığım hayat işten gel gömül battaniyenin altına tv izle müzik dinle ye iç keyfine bak.evde bırak tozlar 11 e 11 maç yapsınn.Yalnızım dostlar yalnızım.
Ceycey bugün aynısını haberlerde izleyince benim de kan beynime bir sıçradı ki var ya...panpa hiç haberler izlemez misin?hele bir araştır kim demiş olabilir
Çalışma tarzııımokuyom, test çözüyom. Ele dümdükYanılmıyor isem Osmanlı'nın en uzun dönemi duraklama o yüzden uzun geliyordur. Detaylı işleniyorsa bir de. Ama sıkıntı yapma , eminim halledeceksin. Çalışma tarzını bilsem tavsiye vereceğim ama...
Tamam ben direk test girişirdim.Çalışma tarzııımokuyom, test çözüyom. Ele dümdük
Öyle yapınca benimki bir noktada salla kazana dönüşüyorTamam ben direk test girişirdim.
çoğu ülkede 16 17 yaşında ergenlerin bile arabası var.liseye arabayla gidiyorlar yahuu.43 yaşında kadınım otobüste tutunarak sallanarak mı gideyim bilemedim ki? onları zaten yaptık öğrencilikte.yeter daaaaCeycey bugün aynısını haberlerde izleyince benim de kan beynime bir sıçradı ki var ya...
Bir de nasıl tepeden bakarak bir konuşma şekli her şeyi batıyor beçoğu ülkede 16 17 yaşında ergenlerin bile arabası var.liseye arabayla gidiyorlar yahuu.43 yaşında kadınım otobüste tutunarak sallanarak mı gideyim bilemedim ki? onları zaten yaptık öğrencilikte.yeter daaaa
konuyu kapatalım yasaklı konu banlanırız.haydinn halayaaa tey teyyyyyyyBir de nasıl tepeden bakarak bir konuşma şekli her şeyi batıyor be
Dur çay alıp gelicem öncekonuyu kapatalım yasaklı konu banlanırız.haydinn halayaaa tey teyyyyyyy
Yakın olsak çalıştırırdım. Hangi konular çıkacak yazılıda? Yapamadığı soruları bana atabilirsinizbenim bıdık sosyalden 100 aldı ama matematikte zorlanıyor ben de anlamıyorum.ne yapsam ki ?
zihinden işlemleri yapamıyor.zihinden çarpma bölme yaniiYakın olsak çalıştırırdım. Hangi konular çıkacak yazılıda? Yapamadığı soruları bana atabilirsiniz
Zihinden çarpmada bu yaşımda hâlâ önce onlukları sonra birlikleri çarpıp topluyorum bölmede bir hackim yokzihinden işlemleri yapamıyor.zihinden çarpma bölme yanii