- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
- Konu Sahibi ceycey0406
- #10.641
Yazdığıma bakma ben hiç anlamam burçlardan astrolojiden bu işin piri LadycharmsBen koçum yükselenim akrep.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazdığıma bakma ben hiç anlamam burçlardan astrolojiden bu işin piri LadycharmsBen koçum yükselenim akrep.
Aaa 2 balık oldukBen balığım yükselenim başak
ne travması?3 günlük gereksiz bir adamdan ayrıldın altı üstü.git uyu saçmalama lütfen
Ogrendin mi aybush11 de canım tam saati bilmiyorım sabah öğrenirim..
Tesekkur im canim benimYazdığıma bakma ben hiç anlamam burçlardan astrolojiden bu işin piri Ladycharms
Ben kocum yukselenim yayBen koçum yükselenim akrep.
11 de canım tam saati bilmiyorım sabah öğrenirim..
Bir kurabiye yaptım brownie kurabiye diye şekil tam bir fecaat ağlıycam sanırımAybush gelemez o doğurdu sonunda
Hepsi birleşip kek mi oldılarBir kurabiye yaptım brownie kurabiye diye şekil tam bir fecaat ağlıycam sanırım
Kek de değil başka bir şeye benziyor da dillendirmiyicemHepsi birleşip kek mi oldılar
Bu seni hiç alakadar etmez.İyi akşamlaaaar C ceycey0406 Otrera Ladycharms Bissunicole Katibin Ruhu forevermorrenk Aybush giggles NilMeSeKer muhtesemgatsby ve etiketlemeyi unuttuğum tüm diğer ordinaryus profesörler nasılsınız?
Yaz ayında iç anadolu toprakları isimli çalışmaKek de değil başka bir şeye benziyor da dillendirmiyicem
Kadının düşmanı kadınBu seni hiç alakadar etmez.
Beni kıskanıyorsun, tek fotoğrafıma bakıp bana yamuk suratlı diyorsun. Lütfen kıskanma. Her yerime estetik dokunuşlar yapıldı diye çatlıyorsun. Çekemiyorsan anten tak canım. Veya vikis sür. Geçer , hıh
Çok iyimser bir benzetme oldu beYaz ayında iç anadolu toprakları isimli çalışma
Ben de geçen kek yapmıştımÇok iyimser bir benzetme oldu be
TamamBen de geçen kek yapmıştım
Benimki de sosunu çekmedi
Üzülme