- 30 Mayıs 2020
- 13.060
- 49.302
- Konu Sahibi ceycey0406
- #10.661
Dolunay mı retro mu bi iey varmıi ya
Kesin ondandır
Bizimle alakası yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dolunay mı retro mu bi iey varmıi ya
Bir saattir bu niye böyle oldu diye düşünüyordum şimdi buldum. Ohhh bee rahat uyuyabilirimDolunay mı retro mu bi iey varmıi ya
Kesin ondandır
Bizimle alakası yok
Harika bahane bulurumBir saattir bu niye böyle oldu diye düşünüyordum şimdi buldum. Ohhh bee rahat uyuyabilirim
İyiyük sen ?İyi akşamlaaaar C ceycey0406 @Otrera Ladycharms Bissunicole @Katipsondanbir @forevermorrenk @Aybush giggles @NilMeSeKer @muhtesemgatsby ve etiketlemeyi unuttuğum tüm diğer ordinaryus profesörler nasılsınız?
gözlerime inanamadımm.resmen evrim geçirmişC ceycey0406 sana anneshirley ile haber yolladım, aldın mı bacım
doğurmadın değil mi?Dolunay mı retro mu bi iey varmıi ya
Kesin ondandır
Bizimle alakası yok
Yok tutuyorum içimdedoğurmadın değil mi?
Valla iyi değilim bebekim. Kurabiyenin halini gördünİyiyük sen ?
Olur öyle arada takma be ya. Kurban olsun kurabiyeler sana.Valla iyi değilim bebekim. Kurabiyenin halini gördün
gene cilveleşmeler başladı.hayırlısıOlur öyle arada takma be ya. Kurban olsun kurabiyeler sana.
Öyle misin kız ?Tesekkur im canim benim
Günahlar gecesi.gene cilveleşmeler başladı.hayırlısı
AyhOlur öyle arada takma be ya. Kurban olsun kurabiyeler sana.
Ayy evet o çok bilgili astroloji konusundaÖyle misin kız ?
Çok iyi buldum o zaman çok severim astrolojiyi.Ayy evet o çok bilgili astroloji konusunda
ay hayır yükselenim terazi benimBen kocum yukselenim yay
iyiyiz sen nasılsın neler yapıyuorsunİyi akşamlaaaar C ceycey0406 @Otrera Ladycharms Bissunicole @Katipsondanbir @forevermorrenk @Aybush giggles @NilMeSeKer @muhtesemgatsby ve etiketlemeyi unuttuğum tüm diğer ordinaryus profesörler nasılsınız?