- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- Konu Sahibi ceycey0406
- #10.681
neymişimÖyle misin kız ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neymişimÖyle misin kız ?
öğrendik bir şeyler daha çok öğrenmem gerekiyorAyy evet o çok bilgili astroloji konusunda
Astroloji uzmanı.neymişim
uzman değilim ama bi şeyler biliyoruz gibiAstroloji uzmanı.
Sinirliyimİyi akşamlaaaar C ceycey0406 @Otrera Ladycharms Bissunicole Katibin Ruhu @forevermorrenk @Aybush giggles @NilMeSeKer @muhtesemgatsby ve etiketlemeyi unuttuğum tüm diğer ordinaryus profesörler nasılsınız?
Noldu katip ?Sinirliyim
Şu an ağlayan bir palyaçoyum ben kurabiyeyi gördüniyiyiz sen nasılsın neler yapıyuorsun
NolduSinirliyim
Noldu katip ?
İşyerinde stresli günler geçiriyorum
Sabır diliyorum bol bol. Bir de papatya çayı.İşyerinde stresli günler geçiriyorum
Papatya çayı demliğiyle kafalarına vurİşyerinde stresli günler geçiriyorum
Sabır diliyorum bol bol. Bir de papatya çayı.
Lakin kahve istiyorum. Delirip herkesin içinden geçerim artık.Papatya çayı demliğiyle kafalarına vur
Daha çabuk geçer stresin bence
Adres veremem biliyorsun ama bizr gelLakin kahve istiyorum. Delirip herkesin içinden geçerim artık.
Keki güzel yaparım. Hatta bir tek keki güzel yaparım.Adres veremem biliyorsun ama bizr gel
Her çeşit kahve var
Son keki de sen yersin
Sosunu çekmemiş kekim
O zaman keki sen yapKeki güzel yaparım. Hatta bir tek keki güzel yaparım.
vermezsen verme adres hıhhh.ben kızın ingilizce öğretmeniyle kanki oldum bileeeeeAdres veremem biliyorsun ama bizr gel
Her çeşit kahve var
Son keki de sen yersin
Sosunu çekmemiş kekim
Benim ni kendime hayrım var zaten yavermezsen verme adres hıhhh.ben kızın ingilizce öğretmeniyle kanki oldum bileeeee
kadın okulda yeni şok oldu küfürleri el hareketlerini ders kaynatanları görünce.ama ben alışkınım.hepsini müdüre müdür yardımcısına şikayet ettim.uyarı aldılar bi ürktüler daha da devam ederlerse ifşa edeceğim velileriyle birlikte.dinsizin hakkından imansız gelirmiş.Benim ni kendime hayrım var zaten ya
Hadi okulda yeni hayatta da mı yeni canım bu kadın?kadın okulda yeni şok oldu küfürleri el hareketlerini ders kaynatanları görünce.ama ben alışkınım.hepsini müdüre müdür yardımcısına şikayet ettim.uyarı aldılar bi ürktüler daha da devam ederlerse ifşa edeceğim velileriyle birlikte.dinsizin hakkından imansız gelirmiş.