- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- Konu Sahibi ceycey0406
- #10.621
yükselenin başaktır belki deben farklı bir balığımmm.kolay ağlarım ama romantik falan değilimdir.hayalci de değilimdir.aksine hep ince düşünürüm 2 gün sonramı bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yükselenin başaktır belki deben farklı bir balığımmm.kolay ağlarım ama romantik falan değilimdir.hayalci de değilimdir.aksine hep ince düşünürüm 2 gün sonramı bile
bilmiyorum olabilir.kıyafet ayakkabı hemen yıkarım huylanırım mesela dışarda giyince.başak olabilir o yüzdenyükselenin başaktır belki de
gir bi siteye hemen hesaplabilmiyorum olabilir.kıyafet ayakkabı hemen yıkarım huylanırım mesela dışarda giyince.başak olabilir o yüzden
İyiyim ben de yattımBebeğim ailemle uğraşıyorum sen nasılsın ?
Ben ağlamadım ama anne babası çok ağladı. Denk görmediler çocuk vasıfsız falan olunca.Niye ağlıyonuz?
Ben de yapacağım şimdi onu.İyiyim ben de yattım
Fareli pijamamı da giydimBen de yapacağım şimdi onu.
Sağol Allah razı olsunAybush gözün aydın.
Minnoşun geldi demek Sağlıkla büyüsün, çok güzel bir hayatı olsunSağol Allah razı olsun
Bugün dolabımdan fare çıktı, onu yazmak için girmiştim bir de üstüne bunu gördüm. Fare hâlâ odamda ve ben de odadayım. Bugün sabaha kadar nöbet tutuyorum uzun zamandır kaçırdığım tüm konuları okurum artık.Fareli pijamamı da giydim
Iyy korkunç Allah kolaylık versinBugün dolabımdan fare çıktı, onu yazmak için girmiştim bir de üstüne bunu gördüm. Fare hâlâ odamda ve ben de odadayım. Bugün sabaha kadar nöbet tutuyorum uzun zamandır kaçırdığım tüm konuları okurum artık.
Ayy şaka gibi ya resmen fareli odadayım şu an.
Teşekkür ederim. Gerçekten çok mutsuzum geldiğimden beri. Bir insanın hayatında hiç mi bir şey yolunda gitmez ya, gitmiyor gerçekten.Iyy korkunç Allah kolaylık versin
Gatsbycim nasıl yani. Evde farenin işi ne? Eski bir apartman mı?Bugün dolabımdan fare çıktı, onu yazmak için girmiştim bir de üstüne bunu gördüm. Fare hâlâ odamda ve ben de odadayım. Bugün sabaha kadar nöbet tutuyorum uzun zamandır kaçırdığım tüm konuları okurum artık.
geçmiş olsunBugün dolabımdan fare çıktı, onu yazmak için girmiştim bir de üstüne bunu gördüm. Fare hâlâ odamda ve ben de odadayım. Bugün sabaha kadar nöbet tutuyorum uzun zamandır kaçırdığım tüm konuları okurum artık.
hoşgeldinnnnnSağol Allah razı olsun
11 de canım tam saati bilmiyorım sabah öğrenirim..hoşgeldinnnnn
kaçta doğdu
Böyle sürmez gatsby yaa zamanla oturur her şey yoluna girer diye düşünüyorum ben.Teşekkür ederim. Gerçekten çok mutsuzum geldiğimden beri. Bir insanın hayatında hiç mi bir şey yolunda gitmez ya, gitmiyor gerçekten.
Ben balığım yükselenim başakbilmiyorum olabilir.kıyafet ayakkabı hemen yıkarım huylanırım mesela dışarda giyince.başak olabilir o yüzden
Benim erkek kardeşim akrepben akrep burcuyla pek anlaşamam.var mı aranızda?pek bir kinci oluyorlar bir de takıntılı
Ben koçum yükselenim akrep.Ben balığım yükselenim başak