- 19 Mayıs 2020
- 46.404
- 207.546
- Konu Sahibi ceycey0406
- #10.601
Mnaa o kız. Zaten son konusunda kocasının buraya izni olmadığını söyledi, üyelik iptali yaptı. Hepimiz erkekmişiz aslında kocasına göre.O kim kız ? Şu 3 çocuklu herifle evlenen mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mnaa o kız. Zaten son konusunda kocasının buraya izni olmadığını söyledi, üyelik iptali yaptı. Hepimiz erkekmişiz aslında kocasına göre.O kim kız ? Şu 3 çocuklu herifle evlenen mi ?
Heeee doğru. Dövüyordu adam bir de bunu.Mnaa o kız. Zaten son konusunda kocasının buraya izni olmadığını söyledi, üyelik iptali yaptı. Hepimiz erkekmişiz aslında kocasına göre.
Hep irkek kaynıyormuş bura. İşine gelmedi tabi, buldu gencecik çöpsüz üzüm, gözü açılırdı burda.Heeee doğru. Dövüyordu adam bir de bunu.
f.b seven üyeler neden konu açmıyorlar artık?özledikk kendileriniHep irkek kaynıyormuş bura. İşine gelmedi tabi, buldu gencecik çöpsüz üzüm, gözü açılırdı burda.
Kızlarımızın da azıcık gözü açık olsa iyi olur. Geçen daha bir akraba evlendirdik , aile tüm gece uyuyamadı ağlamaktan.Hep irkek kaynıyormuş bura. İşine gelmedi tabi, buldu gencecik çöpsüz üzüm, gözü açılırdı burda.
Valla hemen evlenmesem ben de fb severdim herhal Öküzüm benf.b seven üyeler neden konu açmıyorlar artık?özledikk kendilerini
Niye ağlıyonuz?Kızlarımızın da azıcık gözü açık olsa iyi olur. Geçen daha bir akraba evlendirdik , aile tüm gece uyuyamadı ağlamaktan.
eski yıllarda gelinlerde ağlardı düğünde.hatta az oynarlardı ki evlenmeye ne meraklıymış demesinler diyeNiye ağlıyonuz?
kessinlikle koç burcu olduğu için direkt söylerbdv de bir üye ahhhaa geldi linççi katip demiş.oysa katip linç yapmaz hep doğruları söyler sadece
koç burcu olmak işteİşyerinde sert tipimden dolayı, evde adamı kırbaçlıyorum falan sanıyorlar.
ben akrep burcuyla pek anlaşamam.var mı aranızda?pek bir kinci oluyorlar bir de takıntılıkessinlikle koç burcu olduğu için direkt söyler
ayyyy daha iyiyim şükür ya teşekkür ederim sen nasılsınLadycharms nerelerdesin?iyileştin mi?
sen de koçsun galiba?koç burcu olmak işte
ben iyiyim de eşim rahatsız doktor araştırıyor şimdi kendi doktoru doluymuş.ayağı kocaman şiştiayyyy daha iyiyim şükür ya teşekkür ederim sen nasılsın
evet koçumsen de koçsun galiba?
benim ay burcum akrep akrep özelliklerini daha iç dünyamda yaşıyorumben akrep burcuyla pek anlaşamam.var mı aranızda?pek bir kinci oluyorlar bir de takıntılı
akrepsen gözüme gözükme diyecektimevet koçum
aaaa geçmiş olsun alerji filan olabilir miben iyiyim de eşim rahatsız doktor araştırıyor şimdi kendi doktoru doluymuş.ayağı kocaman şişti
aslında sen balıksın akreplerle anlaşırsın genelde ama demek ki yükselen vs daha baskın gelmişakrepsen gözüme gözükme diyecektim
ben farklı bir balığımmm.kolay ağlarım ama romantik falan değilimdir.hayalci de değilimdir.aksine hep ince düşünürüm 2 gün sonramı bileaslında sen balıksın akreplerle anlaşırsın genelde ama demek ki yükselen vs daha baskın gelmiş