- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
- #10.581
bdv de bir üye ahhhaa geldi linççi katip demiş.oysa katip linç yapmaz hep doğruları söyler sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bdv de bir üye ahhhaa geldi linççi katip demiş.oysa katip linç yapmaz hep doğruları söyler sadece
İşine gelmiyor çünkü, çocuklar konusunda konuşunca coşuyor.bdv de bir üye ahhhaa geldi linççi katip demiş.oysa katip linç yapmaz hep doğruları söyler sadece
İyi akşamlaaaar bebekim nasılsınİyi akşamlar hanımlar.
Bebeğim ailemle uğraşıyorum sen nasılsın ?İyi akşamlaaaar bebekim nasılsın
noluyorsunuz öyle bebeğim bebekimmm?kıskanırım vallaaaBebeğim ailemle uğraşıyorum sen nasılsın ?
Biriniz bebeğim biriniz bebekim olun kalbim çok büyük benim.noluyorsunuz öyle bebeğim bebekimmm?kıskanırım vallaaa
Birinin eski kocası 2 ay sonra boşanmanın iptali davası aççakmış. İyi güldüm.noluyorsunuz öyle bebeğim bebekimmm?kıskanırım vallaaa
Kadın kurtulamadı bu heriften. Çok üzüldüm ya.Birinin eski kocası 2 ay sonra boşanmanın iptali davası aççakmış. İyi güldüm.
Açacaksın nafaka artırım davası, o sesi içine kaçacak.Kadın kurtulamadı bu heriften. Çok üzüldüm ya.
Hayır kadın boşasın diye afedersin yırtındı şimdi dönmeye çalışıyor. Mal değneği herif.Açacaksın nafaka artırım davası, o sesi içine kaçacak.
erkek milletinin köküne kibrit suyuHayır kadın boşasın diye afedersin yırtındı şimdi dönmeye çalışıyor. Mal değneği herif.
Kafa gitmiş işte. Hastaneye yatması lazım.Hayır kadın boşasın diye afedersin yırtındı şimdi dönmeye çalışıyor. Mal değneği herif.
O kim kız ? Şu 3 çocuklu herifle evlenen mi ?mirta üyelik iptali yapmış.neden ki?şimdi farkettim
yok yahu bizim arkadaşımızdı avukat kendisiO kim kız ? Şu 3 çocuklu herifle evlenen mi ?
Elimden gelse hemen yaparım.Kafa gitmiş işte. Hastaneye yatması lazım.
Sıraya geç çok var burada yapmak isteyen.erkek milletinin köküne kibrit suyu