geyik ordinaryus profesörleri burada

Benim de hayalim toyota yaris ya da ford fiesta :) arabadan biraz anlarim ama fakiriz iste napak daha alamadik bisey
hayallerimiz bile küçük ayol baksana.ben garibanda da hyundai i20 var otomatik 9 yaşında .ama hadibea da volvo vardır kesinn.volvonun anavatanında kadın :KK45:

ee onay veriyorsun orayı anladık ta ödemeyi kim yapıyor hacı?asıl mesela beğenmede değil ki ödemede
Ben yapıyom tabi . Hollanda’da dükkanı olan bir koca tavlayamadım henüz 🤣🤣. Bu arada 4 senedir aynı arabayı kullanıyorum ama öyle milyonluk araba degil hani pahalı olanı seçiyorum dedin ya 😝😝

Eski iş yerinde arabalarımız Toyota yaris di . Sessiz ve hafif sürüsü var ama sanki dış cephesi kagıt gibi . Ufak bir kazada yamuk yumuk oluyor .
bacım kağıt gibi olmayanları da pekk bi tuzluuu :KK45: 1 ayı geçti parktan çıkarken tam yanıma parketmiş eşimin aracına gazla freni karıştırıp arkadan geçirdim bende de var hasar onda da.bunu kim başarabilir?tabi ki bennnn:KK45:

bacım kağıt gibi olmayanları da pekk bi tuzluuu :KK45: 1 ayı geçti parktan çıkarken tam yanıma parketmiş eşimin aracına gazla freni karıştırıp arkadan geçirdim bende de var hasar onda da.bunu kim başarabilir?tabi ki bennnn:KK45:
Bende bir nöbet bitiminde arabaya oturdum ama arabayı çalıştıramadım . En son eski eşimi aradım bu araba çalışmıyor diye . Sordu bana bir ayağın debriyaj da diğeri de frende mi diye , bende yooo tek ayağım frende dedim. Meğer tüm gece otomatik vites kullanmaktan kendi arabamın manuel olduğunu unutmuşum 🙈🙈🙈

X