- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
- #10.301
deme öyleeee zaten geçinemiyoruz sinirler tepedeTürkiyede memursan da survivor
Her meslekte survivor bence hatta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deme öyleeee zaten geçinemiyoruz sinirler tepedeTürkiyede memursan da survivor
Her meslekte survivor bence hatta
Senin kuzen bile evlendi. Şaşkınım.elimizdeki tek durumu iyi adam benim kuzendi o da evlendi kaldık mı cıscıbır adamlara
Ben tıpa gidersem oradan tüm bekar bacılarımıza aday bakıcam ilk başta da Bissunicoleelimizdeki tek durumu iyi adam benim kuzendi o da evlendi kaldık mı cıscıbır adamlara
ailecek şaşkınız.edit:böyle bir film mi vardı ne?Senin kuzen bile evlendi. Şaşkınım.
ne yapsın tıfıl yeni yetme tıp öğrencilerini.kendine bak senBen tıpa gidersem oradan tüm bekar bacılarımıza aday bakıcam ilk başta da Bissunicole
Ya kendime tıp öğrencisi bakacam Bissunicole e öğretim üyesi falan herhaldene yapsın tıfıl yeni yetme tıp öğrencilerini.kendine bak sen
Yaramı neden deşiyorsun ?Zengin koca buldun mu?
Bekleyrum güzel haberler.Ya kendime tıp öğrencisi bakacam Bissunicole e öğretim üyesi falan herhalde
Dert doğuruyorum ya yetmez mi?anneshirley bu üye doğurmayacak bu aralar çağırdığın iyi olmuşşş
valla apartmanımda 30 larında tek bekar var.onu da kimseye tavsiye etmem kendine hayrı yokBekleyrum güzel haberler.
oo dertten ikiz ikiz doğuruyorum ben hergünDert doğuruyorum ya yetmez mi?
Tabii sadece iki lira farkla mavi göz de eklemek ister misinaaa anne benim kıza bulabilirsin ama.anca okulu bitirir tus u kazanır uzmanlığını yapar.o arada da benim kız tıp a girer.öyle öğrenciyle vakti harcanmasın yavrumun.direkt dohtur la çıksınnn
yok mavi gözlü damat istememmm.şöylee karayağız anadolu tipli olsunnTabii sadece iki lira farkla mavi göz de eklemek ister misin
O kadar ucuz mu vay anam vay.Tabii sadece iki lira farkla mavi göz de eklemek ister misin
lann ne lannn?öyle dersen gelmeyiz bakkk.bizler kibar gacılarızzzzNere gittiniz lan.