- 30 Kasım 2019
- 11.810
- 37.424
- Konu Sahibi ceycey0406
- #10.321
lann ne lannn?öyle dersen gelmeyiz bakkk.bizler kibar gacılarızzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lann ne lannn?öyle dersen gelmeyiz bakkk.bizler kibar gacılarızzzz
Ceycey'e indirim yaptımO kadar ucuz mu vay anam vay.
Onun için artı beş lira ödeme alıyoruzyok mavi gözlü damat istememmm.şöylee karayağız anadolu tipli olsunn
Özellikle ben kibarlıktan kırılıyorumlann ne lannn?öyle dersen gelmeyiz bakkk.bizler kibar gacılarızzzz
tv de evlenme programı sunuculuğuna başla bari.ya da jigolo sitesi kur.gelecek bu işlerdeOnun için artı beş lira ödeme alıyoruz
Yardım lazım mı ?Duş alıp hemen geliyorum
ahhaaaa irkekkk üyeyi buldukkkk sonundaaaYardım lazım mı ?
Nerde o şans bacı.ahhaaaa irkekkk üyeyi buldukkkk sonundaaa
Offf mis gibi kariyer planıtv de evlenme programı sunuculuğuna başla bari.ya da jigolo sitesi kur.gelecek bu işlerde
Aslında bugün biyoloji çalışmam lazım bi yardım eden olsa iyi olurduYardım lazım mı ?
en büyük hayalim zengin olup kızımla tek başıma yaşamak valla.amazonlar gibi çiftleşip sonra da yok edeceksin adamlarıNerde o şans bacı.
Çok zor bir şey istiyorsun.Aslında bugün biyoloji çalışmam lazım bi yardım eden olsa iyi olurdu
İçemiyorumAaamaaan boşveeer her şey süper çay içelim
Bugün hasıe sepetlere ve pijamalara gıcığımdeme öyleeee zaten geçinemiyoruz sinirler tepede
Karadul örümceği öyle yapmıyor muydu ya ? Önce çiftleşiyor sonra yiyor.en büyük hayalim zengin olup kızımla tek başıma yaşamak valla.amazonlar gibi çiftleşip sonra da yok edeceksin adamları
hamile pijaması mı onlar pahalı bir işe de yaramıyorlar.biraz büyük beden normal pijama daha iyi.İçemiyorum
Benim yerime de iç
Ben çatlamak üzereyim
Bugün hasıe sepetlere ve pijamalara gıcığım
Kadın 2 pijamaya 360 lira dedi bugün
Canım sıkkın
ÜzdüÇok zor bir şey istiyorsun.
eee o da olabilerrrr.hayalimi bozmaKaradul örümceği öyle yapmıyor muydu ya ? Önce çiftleşiyor sonra yiyor.
Sen yaparsın. Kendine inan , çalış , gerisi illaki geliyor.
yarın ki planın ne ?neler yapacaksın?haftasonları napıyorsunuzzzz diyorum yanii kısacaaaaSen yaparsın. Kendine inan , çalış , gerisi illaki geliyor.