- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 34
- Konu Sahibi ceycey0406
- #10.281
Kızlaaaaaaar nerelerdesiniz yahıuuuuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selammmmmmC ceycey0406 Aybush Bissunicole birmuhendisanne Katibin Ruhu Ladycharms Otrera Simurgp giggles yakşamlaaar hayırlı forumlar! Nasısınız?
çok yorgunum temizlik yaptım saat 20.00 ye dek.öğretmenle konuştum arkadaşla konuştum borsada zararımı gene kurtaramadım ama batmadım da.italyanca çalışamadım.hepsi bu.sen neler yaptın?Neler yapıyorsunuz
aybush doğurmadı mı hala?imdattttttttNeler yapıyorsunuz
Demiştim ya sana gece üç saat uyuyabildim. Kafam bir milyon. Bir kargo işim vardı kitap gönderecektim dün anlatmıştım onu yaptım. Biraz kitap okudum. Sonra derse oturdum ama uykusuzluktan hiçbir şey anlamadım. Matematik Türkçe geometri çözüp bıraktım. Biraz örgü ördüm. Erken yatacağım.çok yorgunum temizlik yaptım saat 20.00 ye dek.öğretmenle konuştum arkadaşla konuştum borsada zararımı gene kurtaramadım ama batmadım da.italyanca çalışamadım.hepsi bu.sen neler yaptın?
Yok sen yap yarın temizliğiaybush doğurmadı mı hala?imdatttttttt
Gocamla çay içiyom.Neler yapıyorsunuz
Survivor gibi hayatta kalmaua çalışıyorum benC ceycey0406 Aybush Bissunicole birmuhendisanne Katibin Ruhu Ladycharms Otrera Simurgp giggles yakşamlaaar hayırlı forumlar! Nasısınız?
İyi akşamlar kuzu. İyiyim iyi , sen nasılsın ?C ceycey0406 Aybush Bissunicole birmuhendisanne Katibin Ruhu Ladycharms Otrera Simurgp giggles yakşamlaaar hayırlı forumlar! Nasısınız?
Türkiye'de öğrenci olarak Survivor yaşıyorum ben deSurvivor gibi hayatta kalmaua çalışıyorum ben
Bi de piyasadaki fiyatlarla tanıştım
Şoktayım
Unutmam zaman alacak
Sizler nasılsınız?
bazen oluyor böyle.ben de sürüne sürüne iş yaptımm.evde 1 haftalık iş var ama zamanım yok.3 kere okula gidiyorum geliyorum market yemek borsa okulun işleri derken akşam oluyor.yetmiyor zaman bana günler kısaldıDemiştim ya sana gece üç saat uyuyabildim. Kafam bir milyon. Bir kargo işim vardı kitap gönderecektim dün anlatmıştım onu yaptım. Biraz kitap okudum. Sonra derse oturdum ama uykusuzluktan hiçbir şey anlamadım. Matematik Türkçe geometri çözüp bıraktım. Biraz örgü ördüm. Erken yatacağım.
anneshirley bu üye doğurmayacak bu aralar çağırdığın iyi olmuşşşİyi akşamlar kuzu. İyiyim iyi , sen nasılsın ?
Yıkılmadım ayakta da değilim yuvarlanıp gidiyorumİyi akşamlar kuzu. İyiyim iyi , sen nasılsın ?
Zengin koca buldun mu?İyi akşamlar kuzu. İyiyim iyi , sen nasılsın ?
Türkiyede memursan da survivorTürkiye'de öğrenci olarak Survivor yaşıyorum ben de
elimizdeki tek durumu iyi adam benim kuzendi o da evlendi kaldık mı cıscıbır adamlaraZengin koca buldun mu?
Aaamaaan boşveeer her şey süper çay içelimTürkiyede memursan da survivor
Her meslekte survivor bence hatta
Hepimizin aklındaki o soruZengin koca buldun mu?