- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
- #10.341
Biber Dolmasi buraya da takılabilirsin.bdv de banlanma ihtimali yüksek burda risk daha düşük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla plan falan yok aslında. Bir sürü abur cubur aldım , sonuna kadar pineklemeyi düşünüyorum. Sizden var mı gezme falan ?yarın ki planın ne ?neler yapacaksın?haftasonları napıyorsunuzzzz diyorum yanii kısacaaaa
valla benim kız kendini davet ettirmeye çalıştı ama mırın kırın ettiler.eş kişisi gece 3 te gelecekmiş iş seyahatinde.hiç bir şey bulamazsam avm ye giderim hıhhhhhValla plan falan yok aslında. Bir sürü abur cubur aldım , sonuna kadar pineklemeyi düşünüyorum. Sizden var mı gezme falan ?
Aman takıl kafana göre.valla benim kız kendini davet ettirmeye çalıştı ama mırın kırın ettiler.eş kişisi gece 3 te gelecekmiş iş seyahatinde.hiç bir şey bulamazsam avm ye giderim hıhhhhh
canlı arkadaş buldumm onla takılacağım artık.canlı derken yanii sanaldan değilllAman takıl kafana göre.
Diğer arkadaşların ölü müydü kız ?canlı arkadaş buldumm onla takılacağım artık.canlı derken yanii sanaldan değilll
Bir süredir sanal hayattakilere ağırlık vermiştim.artık yavaş yavaş dış dünyaya açılıyorum.2 tane buldum capcanlı arkadaş.biri öğretmen hattaDiğer arkadaşların ölü müydü kız ?
Bi pijama nasıl 190 lira olabilir behamile pijaması mı onlar pahalı bir işe de yaramıyorlar.biraz büyük beden normal pijama daha iyi.
kıza lcw den 110 kendime de indirimden suwen den 100 e aldım.hala okk gibi içime oturdularrr.pijama giymek te lüks olmuşş.Bi pijama nasıl 190 lira olabilir be
Üstelik öyle markası olan da değil ha
Düz küçük yer pijamacı pijaması
Suwenden ven niye 250ye buldum ıcıbıkıza lcw den 110 kendime de indirimden suwen den 100 e aldım.hala okk gibi içime oturdularrr.pijama giymek te lüks olmuşş.
Köppek gibi çalışıcam napayımyarın ki planın ne ?neler yapacaksın?haftasonları napıyorsunuzzzz diyorum yanii kısacaaaa
Bim'e giderim belkiValla plan falan yok aslında. Bir sürü abur cubur aldım , sonuna kadar pineklemeyi düşünüyorum. Sizden var mı gezme falan ?
Teşekkür ederimBiber Dolmasi buraya da takılabilirsin.bdv de banlanma ihtimali yüksek burda risk daha düşük
Aşırı doğru. Her gün uğrarım.Bim'e giderim belki
indirim bitmiş demek ki.valla çok ucuza ürünler aldım defacto dan morhipo sitesinde az önce.mağazasından çok çok ucuza.Suwenden ven niye 250ye buldum ıcıbı
pardon hem davet ettim hem kendim yokummm.acil alışveriş yapmam lazımdı morhipodan yoksa bonusum ziyan olacaktı.Teşekkür ederim
ben geldimmmmm ama yoksunuzAşırı doğru. Her gün uğrarım.