- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 34
- Konu Sahibi ceycey0406
- #10.261
3 kilo 60 gram daha çok kücük Ciğerleri kuvvetlensin dedi ne bilimnesi varmış o kilonun?doktora da kıl oldum abiiiiiiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 kilo 60 gram daha çok kücük Ciğerleri kuvvetlensin dedi ne bilimnesi varmış o kilonun?doktora da kıl oldum abiiiiiiiii
Benim kız 3 kilo 50 gram doğdu gayet normal bu kilo. Senin doktorun tuhaf3 kilo 60 gram daha çok kücük Ciğerleri kuvvetlensin dedi ne bilim
Bilmiyorum artık.. Kıyamıyor MihrimahaBenim kız 3 kilo 50 gram doğdu gayet normal bu kilo. Senin doktorun tuhaf
Özele yazdım. Halaa gözetleniyoruz daC ceycey0406 kim geldi kız, bulamadım
Borsada. Kurtaramadım gitti ana paramı . Satıp altın alacaktım kiii altın koptu gidiyorrrrrrrNeredesinizzzz kızlarrrrr trt
geçmiş olsunBorsada. Kurtaramadım gitti ana paramı . Satıp altın alacaktım kiii altın koptu gidiyorrrrrrr
buradayımNeredesinizzzz kızlarrrrr trt
Hıçkırıyor şuandaburadayım
ne yapıyor bebiş
Türk borsasından bir cacık olmaz anlatamıyorum sana.. Yabancı daha iyiBorsada. Kurtaramadım gitti ana paramı . Satıp altın alacaktım kiii altın koptu gidiyorrrrrrr
Cacık olmayacağını biliyorum. Ana paramı kurtarmadan çıkmam inadım inat. 800 tl kaldı zararım alacağımmm söke sökeTürk borsasından bir cacık olmaz anlatamıyorum sana.. Yabancı daha iyi
Coin ci yapalım seniCacık olmayacağını biliyorum. Ana paramı kurtarmadan çıkmam inadım inat. 800 tl kaldı zararım alacağımmm söke söke
Yapalım da hiç anlamıyorum kiCoin ci yapalım seni
Türk borasını oynayan Coin i de yaparYapalım da hiç anlamıyorum ki
nasıl hissediyorsun kiHıçkırıyor şuanda
Kafası kalp gibi pıt pıt atıyor hissediyorsunnasıl hissediyorsun ki
yaa ne kadar güzel bi duygu yaKafası kalp gibi pıt pıt atıyor hissediyorsun
Rabbim sanada nasip etsin yavru kuşumyaa ne kadar güzel bi duygu ya