geyik ordinaryus profesörleri burada

Kizlar bende bunu 2 topigede yazıyorum, benim diğer topiktekilerden bazilari yakin arkadaşlarım, lutfen kimse bana kırılmasın. Ben bu olayda iki taraftada olmak istemiyorum. Tarafsiz davranıyorum ve davranicam. Hepinizi seviyorum ❤❤❤❤
Özel mesajdan anlatmakta bi sorun yoksa allah için anlatsana bana noldu yine 😂😂
Ben hollandalı konudan banlanmayalım diye geldik sanıyordum
Ama sanırım öyle olmamış 😂

Erkenden kaçarsan boyle olur. 48 sonrasi sabah🤣
Pinam benim 4 kocam var erkenden yatirmam lazimdi🤣
Ay git allah aşkına
Ne okuyorsun
40 sayfa hem de 😂
Okuyamadan Mune' nin yazisini gördüm ve gercekten anlamadim kizlar. Bahsi gecen topik bende engelliydi okumadim da yalan yok. Umarim huzurla yazisiriz.
Ahahaha aynen

Okuma gel kaldigimiz yerden devam edelim gözüne zamanina yazık 😍
Aynen öyle yapacagim. Daaa. Dün gece yazmıştım ya usluplara dikkat edelim diye bu uyari gelince ne kacirdim acaba demeden edemedim kizlar?

Kizlar bende bunu 2 topigede yazıyorum, benim diğer topiktekilerden bazilari yakin arkadaşlarım, lutfen kimse bana kırılmasın. Ben bu olayda iki taraftada olmak istemiyorum. Tarafsiz davranıyorum ve davranicam. Hepinizi seviyorum ❤❤❤❤
Bu iki topik neyse beni ozelden bilgilendirir misin pinam gercekten Fransız hissediyorum kendimi

Okuyamadan Mune' nin yazisini gördüm ve gercekten anlamadim kizlar. Bahsi gecen topik bende engelliydi okumadim da yalan yok. Umarim huzurla yazisiriz.
Aynen öyle yapacagim. Daaa. Dün gece yazmıştım ya usluplara dikkat edelim diye bu uyari gelince ne kacirdim acaba demeden edemedim kizlar?
Cevap yazamam
Yazmamalıyım
Kendimi tutmalıyım 😂😂😂

Pinam benim 4 kocam var erkenden yatirmam lazimdi🤣

Yatırıp kaçsaydin ya kocalari 😍🥰😍

Diğer topik ne?

X