- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
- Konu Sahibi ceycey0406
- #9.941
Şunu izle belki gülerken doğurursunDoğurtun beni valla bu nedir ya... Çıkıp yürüyüş yapucam hoplayıp zıplıycam az kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şunu izle belki gülerken doğurursunDoğurtun beni valla bu nedir ya... Çıkıp yürüyüş yapucam hoplayıp zıplıycam az kaldı
Belli değil mi maşallah amcamın yüzünden kan damlıyorŞuna çok güldüm
Di mi niye tek sen doğurasın ki Allah Allah ne münasebetBenim eşimde versinler bu sancıdan
Ya görüyor ama tokanamıyor, çok kötü değil mi?Şuna çok güldüm
Varlık içinde yokluk Allah kimseyi böyle terbiye etmesinYa görüyor ama tokanamıyor, çok kötü değil mi?
Benle birlikte kocacım da doğursun şaka bir yana böbrek ağırısı çektiği için beni anlaya biliyor..Di mi niye tek sen doğurasın ki Allah Allah ne münasebet
inş hayırlısıyla gelir biran önceKarnım gerildi de gerildi şimdi fırlayacak göbeğimden
Evde yalnızım kendi kendime doğururum artıkinş hayırlısıyla gelir biran önce
güldüm de şöyle bi düşününce tuhaf oldum jjfflklfEvde yalnızım kendi kendime doğururum artık
Su ısıtacak kimsede yookgüldüm de şöyle bi düşününce tuhaf oldum jjfflklf
hıhıhııııSu ısıtacak kimsede yook
Terazi iyidir akrep fenahıhıhıııı
vay be bi terazi kızı geliyor
teraziler çok güzel olurlarTerazi iyidir akrep fena
ay burcu akrep daha fenaTerazi iyidir akrep fena
Doktor çatal muayenesi yaptı nişan falan gelmedi benden 2 cm açıklıkta var nasıl oluyor anlamadım.. Doğum işi çok tuhafteraziler çok güzel olurlar
benim brother terazi erkeği
hiç bilmiyorumDoktor çatal muayenesi yaptı nişan falan gelmedi benden 2 cm açıklıkta var nasıl oluyor anlamadım.. Doğum işi çok tuhaf
Anlatırım tabikihiç bilmiyorum
sen deneyimlerini anlatırsın bize
ama çok mucizevi bi olay bence