- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
- #9.901
Simurgp yokluğunda bdv de fake üye olmakla suçlandım. Üyelik alıp alıp banlanıyor muşum. Vukuatım çokmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deseydin ben ceycey olarak bile banlanamiyorum diyeSimurgp yokluğunda bdv de fake üye olmakla suçlandım. Üyelik alıp alıp banlanıyor muşum. Vukuatım çokmuş
Mune ye seslendi bir dekedi köpek konusuna fake üyelik almışım yazıyormuşum. Halbuki ceycey nikiyle yazıyordum. Sanki yeni üyelik almışım gibi şikayet etti beni mune de onlarca üyeliğime ses çıkarmayacak ha. Kadında zeka pırıl pırıl dı. Onun yüzünden 1 gün de banlandım. Ayrıca da hayvan düşmanı ilan edildimDeseydin ben ceycey olarak bile banlanamiyorum diye
Yaşasın hayvanlar, kahrolsun korkanlar dermişim. Millet ciddi sanacak birde, en büyük korkaklardan biri benimMune ye seslendi bir dekedi köpek konusuna fake üyelik almışım yazıyormuşum. Halbuki ceycey nikiyle yazıyordum. Sanki yeni üyelik almışım gibi şikayet etti beni mune de onlarca üyeliğime ses çıkarmayacak ha. Kadında zeka pırıl pırıl dı. Onun yüzünden 1 gün de banlandım. Ayrıca da hayvan düşmanı ilan edildim
A101 e hergün girmeleri de normalmiş üşüyorlarmışkız yeminle köpeklerden birinin ağzında 3 ü birarada kahve gördüm. Dışarı çıkardı kahveyi içecek zaar keyifleYaşasın hayvanlar, kahrolsun korkanlar dermişim. Millet ciddi sanacak birde, en büyük korkaklardan biri benim
Yeni bir arama motoru mu cıkmış?Mune ye seslendi bir dekedi köpek konusuna fake üyelik almışım yazıyormuşum. Halbuki ceycey nikiyle yazıyordum. Sanki yeni üyelik almışım gibi şikayet etti beni mune de onlarca üyeliğime ses çıkarmayacak ha. Kadında zeka pırıl pırıl dı. Onun yüzünden 1 gün de banlandım. Ayrıca da hayvan düşmanı ilan edildim
Bir kahve keyfini cok gordun hayvanlaraA101 e hergün girmeleri de normalmiş üşüyorlarmışkız yeminle köpeklerden birinin ağzında 3 ü birarada kahve gördüm. Dışarı çıkardı kahveyi içecek zaar keyifle
Ben onlara arada uno kruvasan alırım ağızları tatlansın diye. Ama arabanın camından atarım yerler. Korkudan asla inmemmmmmBir kahve keyfini cok gordun hayvanlara
Iyi sen camdan verirsen ben paketi açmadan koyar kaçarım onlar parçalayabiliyorlar masallahBen onlara arada uno kruvasan alırım ağızları tatlansın diye. Ama arabanın camından atarım yerler. Korkudan asla inmemmmmm
Senin nerde maşallah var,sende verdin kiloları ben 81.3 tüm en son ibre terse gidiyorİncecik kadınsın bizle dalga mı geçiyorsun bacım? Simurgp ile benim maşallahımız var
Ben kısayım ama 63 oldum gene de top gibiyimmm halaa. En az 5 kilo vermem lazımmSenin nerde maşallah var,sende verdin kiloları ben 81.3 tüm en son ibre terse gidiyor
hayrola ne diyeti canim, hayattan oyle kaybolamazsinDoparlanıiğğ gı zabaha çoğ var.
Kahve kruvasan deyip durmayin diyetteyim
Veririz veririz benim 26.3 kilo vermem gerekBen kısayım ama 63 oldum gene de top gibiyimmm halaa. En az 5 kilo vermem lazımm
26 sını anladım da .3 ünü çözemedimmmVeririz veririz benim 26.3 kilo vermem gerek
Salak gibi cok buyuk yemin ettim
81.3- 26.3=5526 sını anladım da .3 ünü çözemedimmm
Coh fenayım kizlar insan her gün 31 gram verip 69 gram geri mi alir?hayrola ne diyeti canim, hayattan oyle kaybolamazsin
Sen bizle dalga geciyorsun ben 26 kilo diyorum o bana benim kusurati soyluyorCoh fenayım kizlar insan her gün 31 gram verip 69 gram geri mi alir?
Sayilarin gözelligine bakin