- 25 Mayıs 2021
- 1.579
- 4.382
- 26
- Konu Sahibi ceycey0406
- #9.981
Ay bana da yapmışlardı ondan ama acı olmadıBen kültür testi vermiştim kadın çok bastırınca acıdı sadece o kadar. Ama hemşire her şeyi çok yanlış anladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bana da yapmışlardı ondan ama acı olmadıBen kültür testi vermiştim kadın çok bastırınca acıdı sadece o kadar. Ama hemşire her şeyi çok yanlış anladı
Ne anlarsa anlasın boşver yüzünü bile hatırlamayacakBen kültür testi vermiştim kadın çok bastırınca acıdı sadece o kadar. Ama hemşire her şeyi çok yanlış anladı
gezmeye filan bayılıyorlar yurtdışına gitmeyi fialnYay eğlenceli bir burc ben çok seviyorum
Benim erkek kardeşim yay burcu alışverişi sever gezmeyi sever eğlencelidir de karısı çok şanslıgezmeye filan bayılıyorlar yurtdışına gitmeyi fialn
ay ne güzelBenim erkek kardeşim yay burcu alışverişi sever gezmeyi sever eğlencelidir de karısı çok şanslı
Dilerim eğlenceli gezmeyi tozmayı seven helal süt emmiş birini bulursunay ne güzel
ben sanırım öyle biriyle olmuycam
hep soğuk tiplere çekiliyorum
bakalım artıkDilerim eğlenceli gezmeyi tozmayı seven helal süt emmiş birini bulursun
Evlilik kaderdir vardır kaderinde birisi elbet çıkıp gelecek dua et bol bol Rabbime hayırlı merhametli eş versin Rabbimbakalım artık
ama şöyle bi düşününce hep öyle oldu
Doğrusun. Ben bunu niye gurur meselesi yaptıysamNe anlarsa anlasın boşver yüzünü bile hatırlamayacak
aminEvlilik kaderdir vardır kaderinde birisi elbet çıkıp gelecek dua et bol bol Rabbime hayırlı merhametli eş versin Rabbim
Ya bir iki kere ileri doğru çok bastırdı muhtemelen iyi örnek alabilmek için. Kulak çöpüyle de kulağına çok bastırınca olur yaAy bana da yapmışlardı ondan ama acı olmadı
Ay bana da doğurabilecek koca versin. Bebekleri çok severim ama ben doğurmak istemiyorum beyim doğursun istiyorum.Evlilik kaderdir vardır kaderinde birisi elbet çıkıp gelecek dua et bol bol Rabbime hayırlı merhametli eş versin Rabbim
Malesef olmayacak duaya amin demeyelim.. Hamilelik çok güzel bir duygu bebeğini karnında hissetmek paha biçilemez...Ay bana da doğurabilecek koca versin. Bebekleri çok severim ama ben doğurmak istemiyorum beyim doğursun istiyorum.
Ben hissedeyim o doğursun?Malesef olmayacak duaya amin demeyelim.. Hamilelik çok güzel bir duygu bebeğini karnında hissetmek paha biçilemez...
Beni doğurutturunda gerisine karışmamBen hissedeyim o doğursun?
Mihrimah the Hurma BebekDoğurayım diye hurma yiyorum ha bire
Bakalım faydası olacak mı
ölüyorumm ben.dün saat 8 gibi tekrar rahatsızlandım soğuk soğuk terliyorum heryerim ağrıyor.gece boyu 4 5 tişört sırıksıklam oldu perişan oldum ilaç yazdılar aldık sabah kullanmaya başladım.ağır bir soğukalgınlığı geçiriyorum .covid değildir dediler.ama görmeden teşhis koydular içim pek rahat etmedi.izole ettim evde kendimi.akşam teste gideceğimm.O iş bizde di mi C ceycey0406
doğurayım diye hurma mı yiyorsun?daha neler duyacağımmmDoğurayım diye hurma yiyorum ha bire
Bakalım faydası olacak mı