- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- Konu Sahibi ceycey0406
- #9.961
kaçta doğduğunu iyi bil önerebileceğim tek bu olabilirAnlatırım tabiki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaçta doğduğunu iyi bil önerebileceğim tek bu olabilirAnlatırım tabiki
Ben tutarım aybush fırlatKarnım gerildi de gerildi şimdi fırlayacak göbeğimden
Ben fırlatmak istiyorum da kız sıkı tutundu bana yapıstı kaldıBen tutarım aybush fırlat
Doktor A söylerim saatini yazarkaçta doğduğunu iyi bil önerebileceğim tek bu olabilir
yazsın yazsın haritasına bakalımDoktor A söylerim saatini yazar
Bakalım ne olacak.. Anası koç babası başakyazsın yazsın haritasına bakalım
ay yay veya oglak olucak büyük ihtimal
sen koç musunBakalım ne olacak.. Anası koç babası başak
Koç burcuyum 21 Mart öğlen 12:30 da doğmuşumsen koç musun
aaa bende koçum
burcu terazi olucak
bana da akşam 7 de doğdun diyorlarKoç burcuyum 21 Mart öğlen 12:30 da doğmuşum
yükselenin neKoç burcuyum 21 Mart öğlen 12:30 da doğmuşum
Ben bir kere jinekolojik muayenede soğuktan titremiştim hemşire de korktuğum için titriyorum sanmıştı çok utanmıştımDoktor çatal muayenesi yaptı nişan falan gelmedi benden 2 cm açıklıkta var nasıl oluyor anlamadım.. Doğum işi çok tuhaf
Bilmiyorum ki koç burcu özelliğinin hepsini taşıyorumyükselenin ne
aslan yükselenin büyük ihtimalBilmiyorum ki koç burcu özelliğinin hepsini taşıyorum
Çatal muayenesi abartıldığı gibi değilmiş. Tamam canım acıdı ama kaf dağı kadar değil. Korkulacak birşey yokmusBen bir kere jinekolojik muayenede soğuktan titremiştim hemşire de korktuğum için titriyorum sanmıştı çok utanmıştım
lafımı sözümü dinleyen yokkiaslan yükselenin büyük ihtimal
vavvvvv reis ne yaptın ya aşırı baskınsındır sen
sahiden mi inanmam gfgfjklafımı sözümü dinleyen yokki
Duruldum gençken çok fenaydım aksi lanet erkek fatma gibi birşeydimsahiden mi inanmam gfgfjk
sen tam koçsun ilk kısımda doğanlardanDuruldum gençken çok fenaydım aksi lanet erkek fatma gibi birşeydim
Ben kültür testi vermiştim kadın çok bastırınca acıdı sadece o kadar. Ama hemşire her şeyi çok yanlış anladıÇatal muayenesi abartıldığı gibi değilmiş. Tamam canım acıdı ama kaf dağı kadar değil. Korkulacak birşey yokmus
Yay eğlenceli bir burc ben çok seviyorumsen tam koçsun ilk kısımda doğanlardan
bende azıcık yay özellikleri var