- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
- Konu Sahibi ceycey0406
- #9.921
Iyi geceler canım dinlen senBiraz daha dinleneyimm . Görüşmek üzereee herkese iyi grcelerrr daptatlııı rüyalarrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi geceler canım dinlen senBiraz daha dinleneyimm . Görüşmek üzereee herkese iyi grcelerrr daptatlııı rüyalarrrrr
Sen bizle dalga geciyorsun ben 26 kilo diyorum o bana benim kusurati soyluyor
Şekerim bak dunya gibi oldum, sarılayım desem senin canin cikar
Belli kuzum Mihrimahİsmi belli mi
Senin nerde maşallah var,sende verdin kiloları ben 81.3 tüm en son ibre terse gidiyor
Boşverin anam bir dirhem et bin ayıp örterBen kısayım ama 63 oldum gene de top gibiyimmm halaa. En az 5 kilo vermem lazımm
Coh fenayım kizlar insan her gün 31 gram verip 69 gram geri mi alir?
Sayilarin gözelligine bakin
Kız gercekten cok kilo aldim. Olay gramlik degil. Gramla şakayi gülümsesin herkes diye yaptım.
Benim de çenemde sivilce çıktı hayat çok zor veKız gercekten cok kilo aldim. Olay gramlik degil. Gramla şakayi gülümsesin herkes diye yaptım.
Suss bir beğenmedim daha atarız bakkkKız gercekten cok kilo aldim. Olay gramlik degil. Gramla şakayi gülümsesin herkes diye yaptım.
Bana niye attınBiraz daha dinleneyimm . Görüşmek üzereee herkese iyi grcelerrr daptatlııı rüyalarrrrr
Suss bir beğenmedim daha atarız bakkk
Dünden kalmış kafa karıştı ben deBana niye attın
Yurtiçi kargo mu?Kargom vardı ben teslim almışım dün 18.22 de. Benim niye haberim yok teslimattan acaba? Komşularda da yok apartman görevlisinde de. Şimdi uğraş dur bir de bunla
Çok değil sankiDoğurmak istiyorum.. Çok mu acele ediyorum
yok hepsi jet.yurtiçi beni tanır on da asla sorun yaşamamYurtiçi kargo mu?
Anladım biz de en çok sorunu Yurtiçi'yle yaşarız dayok hepsi jet.yurtiçi beni tanır on da asla sorun yaşamam
gidip doğurtalım kadınııı da o da rahatlasın biz de sana da meslek pratiği olur hemÇok değil sanki
Bence başarabilirizgidip doğurtalım kadınııı da o da rahatlasın biz de sana da meslek pratiği olur hem