- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #9.661
Ders çalışmak için kullandığım uygulama beni deli etti bugün. Kendi kendine durmuş, ben durdurduğumda saymaya devam etmiş falan. 11 mola görünüyor yani ona göre ben 20 dakikada bir falan mola vermişim. Kaç saat kaç dakika çalıştığım da muamma. Gıcık oldumValla ha.
Aynen canim. Küresel çaplı hackerlik burayi bulmazBen de iyiyim ben de çok özledimHaziran'a kadar hayatta dayanmazmışım insan burayı değişik bir şekilde arıyor ya. Sosyal medyayı pek o kadar aramıyorum mesela
Eflatun bir şey mi bu uygulama.Ders çalışmak için kullandığım uygulama beni deli etti bugün. Kendi kendine durmuş, ben durdurduğumda saymaya devam etmiş falan. 11 mola görünüyor yani ona göre ben 20 dakikada bir falan mola vermişim. Kaç saat kaç dakika çalıştığım da muamma. Gıcık oldum
Evet o. Nerden bildin?Eflatun bir şey mi bu uygulama.F ile başlıyordu hatta galiba.
Ben de kullanmıştım.Evet o. Nerden bildin?
Ben de pek öğrenemedim yaBen de kullanmıştım.O lanet uygulama hep öyle arızalı ya da ben beceremedim kullanmayı. Kendi kendine mola falan veriyor.
Seni yoracaksa kullanma hiç. Kendin not tutarak hesap et zamanı. :) Ben zamanı verimli kullanmak için indirmiştim ama birbirine girdi her şey.Ben de pek öğrenemedim yabana zaten sadece mola vermiş
Ben de öyle indirdim ama klasik kronometreye devam edeceğim sanırımSeni yoracaksa kullanma hiç. Kendin not tutarak hesap et zamanı. :) Ben zamanı verimli kullanmak için indirmiştim ama birbirine girdi her şey.
Klasikler en iyisidir.Ben de öyle indirdim ama klasik kronometreye devam edeceğim sanırım
ödev yapıyordukkkNerdesiniz millet ya.
anne hoşgeldinnn sahalara dönmüşsünnBen de öyle indirdim ama klasik kronometreye devam edeceğim sanırım
Oyyy kolay gele.ödev yapıyordukkk
bitirdik şimdi kendi kelime çalışıyorrr.ingilizceden sınıf birincisi hatta tüm sınıflar arası birinci olmazsa rezil olurummmOyyy kolay gele.
Niye kız zorlamayın çocuğu.bitirdik şimdi kendi kelime çalışıyorrr.ingilizceden sınıf birincisi hatta tüm sınıflar arası birinci olmazsa rezil olurummm
kolejde 18 20 saat ingilizce var biz de 3 saat.çalışmazsak hiç bir şey öğrenemeyizNiye kız zorlamayın çocuğu.Maşallah maşallah.
Eveet duramadımanne hoşgeldinnn sahalara dönmüşsünn
Ben kolej mezunuyum , aldık mı o kadar ingiliççe diye düşündüm bir an.kolejde 18 20 saat ingilizce var biz de 3 saat.çalışmazsak hiç bir şey öğrenemeyiz
iyi halt ettin.ne güzel kafa dinliyordun.bdv ye bari girme insanın kalan aklı da orada gidiyorEveet duramadım
eskiden azdı ders sayısı artık fazlalaştı.ikinci bir dil de var hatta.ben hiç ingilizce bilmiyordum üniversitede hazırlığa başladım 1 hafta bön bön baktım.ama sonra kolej mezunlarını da eledim geçtim kur kurBen kolej mezunuyum , aldık mı o kadar ingiliççe diye düşündüm bir an.
Arkadaşlarım hazırlık ingilizce sınavlarına girdiler. Biri tıp biri diş hekimliği okuyor. Örnek soruları gördüm. O kadar kolay ki. A1 - A2 seviye ve onların da kolayları. Ama o hazırlık sınavı eteklerini tutuşturuyor. Çoğunluk sıkıntı çekiyor.kolejde 18 20 saat ingilizce var biz de 3 saat.çalışmazsak hiç bir şey öğrenemeyiz