- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #9.641
işte cesaret işte feraset işte feraset işte fedakarlık işte mertlik işte adam gibi adambu sene o manyak benim.herkes istediğini yazabilir dedimm 2 veli memnun olmadı.ona da diğerleri beğenmiyorlarsa çıksınlar gruptan biz yazacağız dediler.mutlu mesut yardımlaşıyorlar.tek adam sistemini yıktım demokrasi var artık .sınıf annesi denen gıcık terimden hepsünüü kurtardım.sınıf temsilcisiyim anne manne değilimmm ayoll
İyiyimC ceycey0406birmuhendisanne Katibin Ruhu Simurgp Bissunicole Ladycharms muhtesemgatsby cotard sendromu NilMeSeKer Aybush yakşamlaaar nasılsınız?
Ben de iyiyim, ders çalışıyomİyiyim
kuzum sen nasılsın
Hoş geldin.C ceycey0406birmuhendisanne Katibin Ruhu Simurgp Bissunicole Ladycharms muhtesemgatsby cotard sendromu NilMeSeKer Aybush yakşamlaaar nasılsınız?
Ben de iyiyimm kıçımda kurt kaynıyor duramadım yine geldimHoş geldin.İyi akşamlar iyiyiz sen nasılsın ?
İyi olmuş özlendin zaten.Ben de iyiyimm kıçımda kurt kaynıyor duramadım yine geldim
İyi gidiyor ya sonunda bir düzen oturttum. O kaybolmuşluk hâli gitti yaniİyi olmuş özlendin zaten.Nasıl gidiyor derslerin ?
Harika. Zaten devlet sınavları temelinde düzenli çalışma istiyor. Alışınca da düzenli çalışmaya , yapmayınca vicdan dürtüyor mecbur yapıyorsun.İyi gidiyor ya sonunda bir düzen oturttum. O kaybolmuşluk hâli gitti yani
Kesinlikle öyleHarika. Zaten devlet sınavları temelinde düzenli çalışma istiyor. Alışınca da düzenli çalışmaya , yapmayınca vicdan dürtüyor mecbur yapıyorsun.
Evet yaa kimse yok kimseNerdesiniz millet ya.
He valla biz gideriz bunlar gelir şimdi nemrutlar.Evet yaa kimse yok kimseyeni profilin Halloween özel mi
Ben az matematik çalışayım dokuz gibi geleyim o zaman gelmiş olurlar inşHe valla biz gideriz bunlar gelir şimdi nemrutlar.Yok valla onun için koymadım ama düşününce şimdi iyi denk gelmiş.
Kolay gelsin , zihnin açık olsun.Ben az matematik çalışayım dokuz gibi geleyim o zaman gelmiş olurlar inş
Teşekkür ederimmm, çok öptüm seniKolay gelsin , zihnin açık olsun.
Oyş iyiyim bal bademim sen nasilsin özledim kızC ceycey0406birmuhendisanne Katibin Ruhu Simurgp Bissunicole Ladycharms muhtesemgatsby cotard sendromu NilMeSeKer Aybush yakşamlaaar nasılsınız?
Ben de iyiyim ben de çok özledimOyş iyiyim bal bademim sen nasilsin özledim kız
Yine gelen yook yineKolay gelsin , zihnin açık olsun.
Valla ha.Yine gelen yook yine