- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #9.621
özelden yazayım burayı da izliyor çünküüüKim diyo?
Sen niye olur olma banlanıyırsun acabafake üyeymişim hep sahte hesaplar alıp alıp ceza alıyormuşumm.bir çok vukuatım varmış.ee bu üyeliklerden bir benim bir de mune nin niye haberi yok acaba?
tuhaf üyelere rastlamaktan hepSen niye olur olma banlanıyırsun acaba
Seni uyarmıştımtuhaf üyelere rastlamaktan hep
idrar yolu enfeksiyonu oldum bir de üstüne.10 dakikada bir wc yolcusuyumNoluyir yaw ceyceyime dohunanin dohusunu alayrum
Sahi sorun ne
Ben de olmuştum, ağrıdan ölecem sandım. Öyle tuvalete çıkma isteğim çok olmadı.idrar yolu enfeksiyonu oldum bir de üstüne.10 dakikada bir wc yolcusuyum
ağrım var da asıl sorun 10 dakika da gelen 3 damla çişş.öğle arası okula gitmem lazımdı ped koydum gittim napıyımm.arabalara niye wc konmaz ki?Ben de olmuştum, ağrıdan ölecem sandım. Öyle tuvalete çıkma isteğim çok olmadı.
Sinirden olabilir mi ıcıbıidrar yolu enfeksiyonu oldum bir de üstüne.10 dakikada bir wc yolcusuyum
yokk tohturrrr enfeksiyon dedüüüü bir torba da ilaç verdüüüüüüüSinirden olabilir mi ıcıbı
ha kopya çeken çektireni şikayet ediyor .nasıl sinirler bozulmazzzzSinirden olabilir mi ıcıbı
Sana ilaç yazayım mıyokk tohturrrr enfeksiyon dedüüüü bir torba da ilaç verdüüüüüüü
Ben sınavı yapamayan kıza daha sinir oldum vallaha kopya çeken çektireni şikayet ediyor .nasıl sinirler bozulmazzzz
Bizim okulun bş grubunda bşrş hocaya çattı okuma ödevi vermiyormuş diyesınıf velilerim arasında henüz kavga çıkmadı.şaşkınımmm.ponçik ponçik yazışıyorlar meşallahhhhhhhhhhh
gel buyur sen öğretmenlik yap deseydinnnBizim okulun bş grubunda bşrş hocaya çattı okuma ödevi vermiyormuş diye
Kendimi zor tuttum cevap vermemek için
Bizim sınıf annesi manyak çıkmadı neyse kisınıf velilerim arasında henüz kavga çıkmadı.şaşkınımmm.ponçik ponçik yazışıyorlar meşallahhhhhhhhhhh
İyi ki sınıf öğretmeni değilimgel buyur sen öğretmenlik yap deseydinnn
bu sene o manyak benim.herkes istediğini yazabilir dedimm 2 veli memnun olmadı.ona da diğerleri beğenmiyorlarsa çıksınlar gruptan biz yazacağız dediler.mutlu mesut yardımlaşıyorlar.tek adam sistemini yıktım demokrasi var artık .sınıf annesi denen gıcık terimden hepsünüü kurtardım.sınıf temsilcisiyim anne manne değilimmm ayollBizim sınıf annesi manyak çıkmadı neyse kiözelden ikaz etmiyor '' islipliri dikkiiit. '' diye.
geçmiş olsunağrım var da asıl sorun 10 dakika da gelen 3 damla çişş.öğle arası okula gitmem lazımdı ped koydum gittim napıyımm.arabalara niye wc konmaz ki?