geyik ordinaryus profesörleri burada

ben hazırlığı bilkentte okudum çok çok ağırdı.odtü den bile zordu.en alt kurdan başlayınca kalmadan 1.5 senede bitiyordu .2 sene de bitiremeyen de çok oldu arkadaşlarımdan

Al sana da bir maşallah o zaman.
Şaka bir yana öğrencilerin Allah yardımcısı olsun. Bildiğim tek şey öğrencilerin yaşadığı hayat , hayat değil artık...

Al sana da bir maşallah o zaman.
Şaka bir yana öğrencilerin Allah yardımcısı olsun. Bildiğim tek şey öğrencilerin yaşadığı hayat , hayat değil artık...
değil maaşesef.devamlı bir yarış var.bizim zamanımızda hiç uğraşmazdık iyi bir liseye gidelim diye.o ilin iyi düz lisesine yazılırdık olur biterdi.şimdilerde 2 sene de dershaneye gidiyorlar lise için.şaka gibi.sanki okullar bitince 3000 dolar maaş mı alacaklar yoooo.eğitim sistemi bir felakett

Çöktü eğitim sistemi çöktü.

Bilkente öğrenci iken geziye gitmiştim. Buz gibiydi valla. Hoca durmuş buralarda ARGE yapılıyor diyor ben diyorum bizi içeri sokun dötüm dondu.
şehir içi oldu oralar artık.başkentte dağın başındaydı ora da artık şehrin içinde ve lüks semt oldu.onun da yukarısına çankaya üniversitesi yapıldı.kıza kadar onun da üstüne yapılır bir şeyler

Dua edelim de senin kız büyüyünceye kadar bazı üniversiteler kapatılsın da eğitim de nitelik artsın.

Tıp, diş ya da ODTÜ mühendislik falan kazanmazsan zaten hiçbir şeyin garantisi yok

Tıp, diş ya da ODTÜ mühendislik falan kazanmazsan zaten hiçbir şeyin garantisi yok
işte onun için tıp kazanın diyorumya lady ile sana.mesela Ankara üniversitesi fizik matematik te zor ama iş alanına gelince adı duyulmadık yerlerde öğretmenlik okuyanlarla aynı maalesef.

Diş bile eskisi gibi değil. Mühendislikte aynı şekilde. Boğaziçi üniversitesi Bilgisayar mühendisliği okuyan bir arkadaşım çok düşük bir ücretle başlamıştı.
sonra yükseliyor ama maaşları hem de hızla.yurtdışına da gidebilirler rahatlıkla.hem okumak hem de açık gözlü olmak lazım bu devirde maalesef.yoksa kpss ye girer durursun yıllarca

işte onun için tıp kazanın diyorumya lady ile sana.mesela Ankara üniversitesi fizik matematik te zor ama iş alanına gelince adı duyulmadık yerlerde öğretmenlik okuyanlarla aynı maalesef.
Ya ceycey hadi ben hep tıp istedim benim için bu konuda sıkıntı yok ama herkes tıp istemek tıp okumak zorunda mı ya

Ya ceycey hadi ben hep tıp istedim benim için bu konuda sıkıntı yok ama herkes tıp istemek tıp okumak zorunda mı ya
değil tabi ki.ben mesela arkeoloji çok severdim.Ama o kadar düşük bir puanı vardı ki yazmadım bile.isteklerimize yeteneklerimize göre meslek seçmiyoruz ki.ailemizin isteği çevrenin isteği ve parasına göre seçiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…