- 1 Aralık 2020
- 4.283
- 49.069
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #9.581
Ay ceycey çok tatlısın. Bu aralar azcık giriyon siteye onda da saçma sapan şeylerle itham ediliyonf.b yani tek gecelik ilişkilere karşıyım diye de cinsel hayatımın olmadığını söylediler.kız aybush yoksam benim kızı leylekler mi, getirdi?kız benim değil mi?acil dna testi yaptırayımmm
yoğunum bu aralar mitra.kışlık yapıyorum kitap okuyorum italyanca çalışıyorum tam 3 kere okula gidip geliyorum ha bir de en alt katta ki teyzenin market alışverişi yapıyorum okul dönüşü.kendim mahallede ki köpeklere bimden 10 tl ye kruvasan alıp veriyorum valla ağızları tatlansın diye arada.ha sağlıklarına zararlı mı orasını bilemem ama seviyorlar.sadece 10 cm dibimde ve peşimde istemiyorummmmmmAy ceycey çok tatlısın. Bu aralar azcık giriyon siteye onda da saçma sapan şeylerle itham ediliyonbugün ben de meşguldüm yoksam desteğe gelirdim hem beni de daha önce köpek kovaladı. Bazı insanların bakış açısı çok dar. Kendi yaşamadığı şeyi kimse yaşamıyor sanıyor
Bilmiyorum kine burcu oluyor senin kız aybush?
sağlıkla doğsun da çin burçlarından da olabilerrr sakıncası yokkkBilmiyorum kibi doğusunda artık terazi mi akrep mi çıkıcak piyasaya
Ahlaklı hayırlı evlat olsun da burc önemli değil. Akrep burcu olacak diye aklım çıkıyorsağlıkla doğsun da çin burçlarından da olabilerrr sakıncası yokkk
cimri oluyorlar.senin kız da zengünn olur fena mııı?bir de gayserili koca buluruz ona 10 sene sonra sabancı olurlarAhlaklı hayırlı evlat olsun da burc önemli değil. Akrep burcu olacak diye aklım çıkıyor
Anasının eli açık babasının eli açıkcimri oluyorlar.senin kız da zengünn olur fena mııı?bir de gayserili koca buluruz ona 10 sene sonra sabancı olurlar
terazine burcu oluyor senin kız aybush?
kızlar çoğalıyoruz.onu da gruba alırız ama önce resim atmalı tabi ki bebecikterazi
maşallah nasıl güzel bi kızı olucak inşallah
ceycey yine ekmeğinin peşindesinkızlar çoğalıyoruz.onu da gruba alırız ama önce resim atmalı tabi ki bebecik
bebiş resmini kaçırır mıyım hiç.ceycey yine ekmeğinin peşindesin
ayyy ne tatliş olur şimdibebiş resmini kaçırır mıyım hiç.
ben çok az giriyorum bugün en uzun girişim olabilirsiteden gitgide soğuyorum valla.ben de anne gibi üyelik iptali mi, yapsam ne 1 2 ay
bakma valla baktıkça ya üzülüyorsun ya da sinirlerin zıplıyorben çok az giriyorum bugün en uzun girişim olabilir
bdv ye hic bakmıyorum modum düşmesin
twittera da girmiyorumbakma valla baktıkça ya üzülüyorsun ya da sinirlerin zıplıyor
benim kıza geçenlerde bebekken ve 2 3 yaşlarındayken çok gzeldin büyüdükçe çirkinleşiyor musun ne dedim.pek bi kızdı nerem çirkinmiş sen kendine bakkk dediayyy ne tatliş olur şimdi
twitter ım instam hiç olmadı ki benim.facebook um vardı yıllar önce o da kendi adıma değildi.heryere üye olsam yedi yirmidört nette yaşarımm.twittera da girmiyorum
ay baya uzak kalmışım yalnız sosyal medydan
ya evet haklısın aslındabenim kıza geçenlerde bebekken ve 2 3 yaşlarındayken çok gzeldin büyüdükçe çirkinleşiyor musun ne dedim.pek bi kızdı nerem çirkinmiş sen kendine bakkk dedi