geyik ordinaryus profesörleri burada

f.b yani tek gecelik ilişkilere karşıyım diye de cinsel hayatımın olmadığını söylediler.kız aybush yoksam benim kızı leylekler mi, getirdi?kız benim değil mi?acil dna testi yaptırayımmm
Ay ceycey çok tatlısın. Bu aralar azcık giriyon siteye onda da saçma sapan şeylerle itham ediliyon bugün ben de meşguldüm yoksam desteğe gelirdim hem beni de daha önce köpek kovaladı. Bazı insanların bakış açısı çok dar. Kendi yaşamadığı şeyi kimse yaşamıyor sanıyor

yoğunum bu aralar mitra.kışlık yapıyorum kitap okuyorum italyanca çalışıyorum tam 3 kere okula gidip geliyorum ha bir de en alt katta ki teyzenin market alışverişi yapıyorum okul dönüşü.kendim mahallede ki köpeklere bimden 10 tl ye kruvasan alıp veriyorum valla ağızları tatlansın diye arada.ha sağlıklarına zararlı mı orasını bilemem ama seviyorlar.sadece 10 cm dibimde ve peşimde istemiyorummmmmm

siteden gitgide soğuyorum valla.ben de anne gibi üyelik iptali mi, yapsam ne 1 2 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…