- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- Konu Sahibi ceycey0406
- #9.601
benim face hariç insta twitter vardıtwitter ım instam hiç olmadı ki benim.facebook um vardı yıllar önce o da kendi adıma değildi.heryere üye olsam yedi yirmidört nette yaşarımm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim face hariç insta twitter vardıtwitter ım instam hiç olmadı ki benim.facebook um vardı yıllar önce o da kendi adıma değildi.heryere üye olsam yedi yirmidört nette yaşarımm.
değişiyorsun valla aynen.ben de değiştim eskiden bebek yüzlü kadınlardandım son yıllarda o bebek yüz kalmadıya evet haklısın aslında
o yaşlarda ne güzel bi bebekmişim diyorum kendime
şimdi
aslında bi kaç cilt sorunu var onları da halletsem tedavi iledeğişiyorsun valla aynen.ben de değiştim eskiden bebek yüzlü kadınlardandım son yıllarda o bebek yüz kalmadı
maske de yapıyor sorun.ben de kırmızı benekler çıktı valla maske alerjisi olabiliraslında bi kaç cilt sorunu var onları da halletsem tedavi ile
cilt tonu eşitsizliği lekeler gözenekler var bendemaske de yapıyor sorun.ben de kırmızı benekler çıktı valla maske alerjisi olabilir
bir dermatoloğa git o zaman.burdan krem vs tavsiye etmek doğru olmaz.gözenekler ben de hep vardı sorun olarak .onun çaresi yok maalesef.ama cilt tonu eşitsizliğinin var.cilt tonu eşitsizliği lekeler gözenekler var bende
gidicem inşallah ertelemeyi bırakırsambir dermatoloğa git o zaman.burdan krem vs tavsiye etmek doğru olmaz.gözenekler ben de hep vardı sorun olarak .onun çaresi yok maalesef.ama cilt tonu eşitsizliğinin var.
o kozmetik ürünler bir işe yaramıyorlar .dermaderm markasının serumu işime yaramıştı ama.gratislerde var indirim zamanında uygun oluyor.onun leke ve cilt tonu eşitsizliği ürünü vardı.ama en doğru ürünler eczanede .onları da doktora yazdırmak gerekiyor.bir de yaz kış güneş koruyucu sürmek lazım mutlakagidicem inşallah ertelemeyi bırakırsam
güneş koruyucu eskiden sürmezdimo kozmetik ürünler bir işe yaramıyorlar .dermaderm markasının serumu işime yaramıştı ama.gratislerde var indirim zamanında uygun oluyor.onun leke ve cilt tonu eşitsizliği ürünü vardı.ama en doğru ürünler eczanede .onları da doktora yazdırmak gerekiyor.bir de yaz kış güneş koruyucu sürmek lazım mutlaka
keşke ben de öyle olabilsem.çok beyaz tenliyim anca kızarırımmmgüneş koruyucu eskiden sürmezdim
bi de çok iyi yanarım hemen esmerleşirim
böyle köye filan gidserizkeşke ben de öyle olabilsem.çok beyaz tenliyim anca kızarırımmm
uyumaya çalışayım.sabah erken kalkacağım gene.iyi gecelerrrr kendine çok iyi bakkk.görüşmek üzereböyle köye filan gidseriz
kardeşim der ablakararmışsın ne yaptın kendine diye
iyi geceleruyumaya çalışayım.sabah erken kalkacağım gene.iyi gecelerrrr kendine çok iyi bakkk.görüşmek üzere
iyi akşamlar giglesBu gece tükanı erken kapamışsınız
Sana banlanma demiştimuyumaya çalışayım.sabah erken kalkacağım gene.iyi gecelerrrr kendine çok iyi bakkk.görüşmek üzere
Kaldık baş başaiyi akşamlar gigles
nasılsın
Kim diyo?fake üyeymişim hep sahte hesaplar alıp alıp ceza alıyormuşumm.bir çok vukuatım varmış.ee bu üyeliklerden bir benim bir de mune nin niye haberi yok acaba?