geyik ordinaryus profesörleri burada

Amma fakirleşmişiz. Allahın defacto sundan 1 eşofman altına 100 tl verdim . Bir mouse pad e 35 tl verdim kıza . Çocuğa bir pijama takımına 90 tl verdim kırtasiye 30 tl yemeğe 110 kusür tl en kötü A101 kahvesine de 5 tl verdim. Allah asgari ücretlinin yardımcısı olsun Markalı ürünleri bıraktık gene hergün yüzlerce lira gidiyor

Küfüre başlıcam artık

İnsanlar nasıl geçiniyor merak ediyorum... Memnun olanlar nasıl oluyor anlamıyorum?
Valla ben heççç memnun değilim . Kirama zam geldi faturalar kol gibii arabamda benzin kalmadı okul da para istiyor. mutfakta da eksik çok yarın alacağım mecbur. Asgari ücretle lükssss yaşıyorumcular neredesinizzzz? Artık siz de görünmez oldunuz bdv de

Sinirden gerim gerim geriliyorum.. Az kaldı sabır seneye kuru ekmek soğan bile bulamayacaz.....

Bugün Pazar, 3:30'a saat kurup bir duş alıp çalışma masamın başına geçtim, şu an 5:35 ilk molamı verdim... Hepimiz evlerden çalışıyoruz kim sorarsa, ama şu an benimle beraber 4 çalışma arkadaşım daha ayakta.

Çünkü son bir senedir, patronların kapatıp gitsek mi değerlendirmelerine sürekli maruz kalıyoruz. Biz yöneticiler olarak artık öyle bir hale geldik ki, sanki ana-babamızın miras bıraktığı manevi değeri olan bir şirket de, ayakta tutmak için evlâtlar olarak kendimizi paralıyoruz.

50'nin üstünde çalışanımız var, en az yarısının ailesinde 1 kişi son bir sene içinde işini kaybetti. Kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Birlikte çalıştığımız diğer şirketlerde de, maaşlar ödenemiyor, ofisler daha ekonomik olanlarla değiştiriliyor, bir takım özel yan haklardan feragat ediliyor vs. İşin en kötü tarafı, hiç kimse, sıkın dişinizi, geçip gitmek üzere diyemiyor.

Sebep olanları biliyorum, onlara hakkımı helâl etmiyorum.

ne denir ki buna.aslında biliyoruz da diyemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…