- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #9.561
ben de köpek düşmanı oluverdim bugün.hayırlısıHa öyle bş konu yok bu ara
2 cinayet peşindeyiz
Ben linç edilirim diye tüm hayvanlardan korktuğumu söyleyemedimben de köpek düşmanı oluverdim bugün.hayırlısı
ovvvvv linç ne kii seni ülkeden kovarlardııııBen linç edilirim diye tüm hayvanlardan korktuğumu söyleyemedim
Ama sadece hayvanlar değil bakovvvvv linç ne kii seni ülkeden kovarlardıııı
benim kız da biraz öyle.eskiden yerde karınca var diye basmak istemezdi sokaktaAma sadece hayvanlar değil bak
Sinekten böcekten de korkarım
Asla yanlarından geçemem
Ben işte obenim kız da biraz öyle.eskiden yerde karınca var diye basmak istemezdi sokakta
evde o işleri ben yapıyorum peçeteyle yakalayıp camdan atıyorum böcükleriii.pazar günü 2 kilo bamya aldık ayıklarken 3 tane yeşil kurtçuk çıktı içlerinden.hepsini attım bamyanınnn.ben de yiyeceklerde huylanırım asla yemem görürsemmmBen işte o
Merdivende çekirge filab olsun öldürsen yanından geçemem
Beni öldürsen tabi
Çekirgeyi değil
Bizde çıksa korkumdan tüm eve saçabilirim bamyayı panikleevde o işleri ben yapıyorum peçeteyle yakalayıp camdan atıyorum böcükleriii.pazar günü 2 kilo bamya aldık ayıklarken 3 tane yeşil kurtçuk çıktı içlerinden.hepsini attım bamyanınnn.ben de yiyeceklerde huylanırım asla yemem görürsemmm
ben de üstüme çıkmaya çalışan 50 kilo köpeğe cici köpekkkk diyecekmişimmm arabamın camına atlaması delice havlamasından da korkmayacakmışımmm.onların da sosyalleşmesi lazımmışşş .yürürken de yürüyüş parkında tam 5 santim arkamda 3 iri köpeğin beni takip etmesi de normalmişşş.anormal benmişimmm bunları öğrendim bugünnnBizde çıksa korkumdan tüm eve saçabilirim bamyayı panikle
Yola mola atlarım diye korkuyorum
Ay bi kere hamşle olduğumu unutup köpekten kaçmıştım
Beyin tamamen devre dışı kalıyor
Bu zamana kadar hayvan sevmeyenlerden çok çektiklerinden mi neden bilmiyorumben de üstüme çıkmaya çalışan 50 kilo köpeğe cici köpekkkk diyecekmişimmm arabamın camına atlaması delice havlamasından da korkmayacakmışımmm.onların da sosyalleşmesi lazımmışşş .yürürken de yürüyüş parkında tam 5 santim arkamda 3 iri köpeğin beni takip etmesi de normalmişşş.anormal benmişimmm bunları öğrendim bugünnn
Neden ki?
dibimde köpek istemediğim için.illa tepeme çıkmalılarmış yalamalılarmış peşimden koşmalıymışlar.apartmanın içine girmelerinde kamelya da benle oturmalarında da sakınca yokmuş 40 50 kilo sokak köpeklerininNeden ki?
Boşver görmezden gel kimseye laf anlatamazsın...dibimde köpek istemediğim için.illa tepeme çıkmalılarmış yalamalılarmış peşimden koşmalıymışlar.apartmanın içine girmelerinde kamelya da benle oturmalarında da sakınca yokmuş 40 50 kilo sokak köpeklerinin
zülüş nasılll?kendüsüüü bir keçidir diye belirteyimm bilmeyenler içinBoşver görmezden gel kimseye laf anlatamazsın...
f.b yani tek gecelik ilişkilere karşıyım diye de cinsel hayatımın olmadığını söylediler.kız aybush yoksam benim kızı leylekler mi, getirdi?kız benim değil mi?acil dna testi yaptırayımmmBoşver görmezden gel kimseye laf anlatamazsın...
İyidir... Ben iyi değilim doğurmak istiyorum artık hayırlısı ilezülüş nasılll?kendüsüüü bir keçidir diye belirteyimm bilmeyenler için
Cahil insan çok genişler midir nedir boşverf.b yani tek gecelik ilişkilere karşıyım diye de cinsel hayatımın olmadığını söylediler.kız aybush yoksam benim kızı leylekler mi, getirdi?kız benim değil mi?acil dna testi yaptırayımmm
ne burcu oluyor senin kız aybush?Cahil insan çok genişler midir nedir boşver