- 30 Kasım 2019
- 11.810
- 37.424
- Konu Sahibi ceycey0406
- #9.541
İyi akşamlar hanımlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de günlük bir ya da iki kez giriyorum o da 5 dk yı geçmiyorselammmm.çok yoğundum ara ara 2 3 er dakikalık bakabildim siteye.sen nasılsın görüşmeyeli?
iyi akşamlarİyi akşamlar hanımlar.
bugün hava güzeldi parka gittik okul sonrası.doyasıya oynadı saat 6.30 a kadar.otobüste çift maske takıyor musun?ben toplu taşımadan çok endişe edenlerdenimben de günlük bir ya da iki kez giriyorum o da 5 dk yı geçmiyor
ne yapayım bende aynı
ev dershane
takıyorumbugün hava güzeldi parka gittik okul sonrası.doyasıya oynadı saat 6.30 a kadar.otobüste çift maske takıyor musun?ben toplu taşımadan çok endişe edenlerdenim
Uyuyakalmışım artık günaydın.iyi akşamlar
yoğunuz bu aralar pek yazamıyoruz buraya.akşama toplanırsak biraz geyik yapabiliriz.günaydınını yeni gördüm iyi akşamlar diyeyim bariiUyuyakalmışım artık günaydın.
Valla bende de aynı. İyi akşamlar kuzucuk siz başlayın yapmaya müsait olursam direk dalarım sohbete.yoğunuz bu aralar pek yazamıyoruz buraya.akşama toplanırsak biraz geyik yapabiliriz.günaydınını yeni gördüm iyi akşamlar diyeyim barii
yemek yiyorum esra erol eşliğinde.çok atraksiyonlu konular varrrValla bende de aynı. İyi akşamlar kuzucuk siz başlayın yapmaya müsait olursam direk dalarım sohbete.
Ay iyi bariyoğunuz bu aralar pek yazamıyoruz buraya.akşama toplanırsak biraz geyik yapabiliriz.günaydınını yeni gördüm iyi akşamlar diyeyim barii
bdv de var ya tartışmalı konular.valla kendi fikrimden vazgeçmem şiddetle savunuyorummmAy iyi bari
Ben de bi ben giremiyorum sanıyordum
Neyse ki çok ni olay yaşanmamış o zaman
Ben de izne çıktım ya şimdibdv de var ya tartışmalı konular.valla kendi fikrimden vazgeçmem şiddetle savunuyorummm
He kız o neydi öyle. Tam dinleyemedim ama çiftlik çocuk doğurma falan Esra ablamız yargı dağıtıyordu.yemek yiyorum esra erol eşliğinde.çok atraksiyonlu konular varrr
o ara benim koca eve geldi izleyemedim tühhhHe kız o neydi öyle. Tam dinleyemedim ama çiftlik çocuk doğurma falan Esra ablamız yargı dağıtıyordu.
vanessam okula başlamış yurduna yerleşmiş bugün.umarım o dişini fırçalamayan asosyal uyuşuk adamdan ayrlırYok mu Esra ablamızı bugün bize özet geçecek.
Ben mügeciyimYok mu Esra ablamızı bugün bize özet geçecek.
palu ailesinden sonra izlemedimmm.kann entrikaaaa 3 harflilerrr aldatmalarrr başka hangi konuda bir arada vardı pehhhBen mügeciyim
Onu anlatabilirim
Ha öyle bş konu yok bu arapalu ailesinden sonra izlemedimmm.kann entrikaaaa 3 harflilerrr aldatmalarrr başka hangi konuda bir arada vardı pehhh