geyik ordinaryus profesörleri burada

senin ex de çakalın önde gideni kusura bakma da
Öyle öyle . Onun üstüne diye başkasına satacaktı. Krediyi üstüne al dedi ama benim üstüme geçmesi için tekrar yeniden başlaması gerekiyordu . Oysaki iki sene daha sabretseydi borcu bitiyordu , zaten ben her ay ödüyordum. Neyse böylesi daha hayırlı , en azından tüm bağlarımı kopardım sayılır .

kimseyle ortak bir şeyin olmayacak bu devirde.az olsun benim olsun kafasındayımdır

kimseyle ortak bir şeyin olmayacak bu devirde.az olsun benim olsun kafasındayımdır
Aynen valla. Zamanında kendime nasıl güvendiysem onada öyle güvendim ama nezaman ben ayrılalım dedim adamın aklı inek öldü süt kesildi oldu. Sanki evliliğimiz iş anlaşmasıymış gibi hissettirdi bana

insanların gerçek yüzü boşanmayla ortaya çıkıyor zaten.benim baba müsveddesi sevgilisine ev tapulamış aynı yılda halamı bize gönderip oturduğumuz evin yarısını da talep etmişti hatta eşyanın yarısını da.tapu annemin üzerineydi de kurtardı kadın.eskiden yarı yarıya bölüşme falan yoktu.bana bağlanan nafakaı da ödemedi.tenezzül edip almadık ta zaten.ölse zerre üzülmem sevinirim bir şeyler kalırsa kızımı okuturum o parayla.hiç görmediği kızıma bir hayrı olur belki gereksizin

Belki önlemini alıp herseyi kadının üstüne yapmıştır bile , bence çok ceksin ama gözünün önünde ceksin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…