- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #9.381
akşamlarMotor arızası pahalıya patlar , önce bir araştır derim. Herkese iyi akşamlar bu arada
cok yuksek onlar helede suannissan qashqai i beğeniyorum ben.ama fiyatı hakkında fikrim yok.
Sigortan karşılıyormu ? Sigorta bazı motor arızasını karşılıyor diye biliyorum3 bayı 5usta baktı arıza motor dedıler
İyi akşamlar hatta geceleriyi
akşamlar
başım ağrıyor idare ediver ha akşamm ha gece nolacakkkİyi akşamlar hatta geceler
Bende gecelerde kredi alıp yarısını ödediğim arabayı tekrardan ödeyip benim exten satın aldımcok yuksek onlar helede suan
bazilarını karsılıyor cogunu degılSigortan karşılıyormu ? Sigorta bazı motor arızasını karşılıyor diye biliyorum
Bolca su iç , agrı kesici aldın mı ? Benimde adet olunca basım hep ağrırbaşım ağrıyor idare ediver ha akşamm ha gece nolacakkk
senin ex de çakalın önde gideni kusura bakma daBende gecelerde kredi alıp yarısını ödediğim arabayı tekrardan ödeyip benim exten satın aldım. Gidip başka araba alsam daha ucuza patlardı ama arabam kızım gibi baz geçmek istemedim
zıkkım yesınBende gecelerde kredi alıp yarısını ödediğim arabayı tekrardan ödeyip benim exten satın aldım. Gidip başka araba alsam daha ucuza patlardı ama arabam kızım gibi baz geçmek istemedim
ben de babama zıkkım yesin gebersin diyorum da herif benden sağlam ölemedi gittizıkkım yesın
Öyle öyle . Onun üstüne diye başkasına satacaktı. Krediyi üstüne al dedi ama benim üstüme geçmesi için tekrar yeniden başlaması gerekiyordu . Oysaki iki sene daha sabretseydi borcu bitiyordu , zaten ben her ay ödüyordum. Neyse böylesi daha hayırlı , en azından tüm bağlarımı kopardım sayılır .senin ex de çakalın önde gideni kusura bakma da
Öz babana mı ?ben de babama zıkkım yesin gebersin diyorum da herif benden sağlam ölemedi gitti
kimseyle ortak bir şeyin olmayacak bu devirde.az olsun benim olsun kafasındayımdırÖyle öyle . Onun üstüne diye başkasına satacaktı. Krediyi üstüne al dedi ama benim üstüme geçmesi için tekrar yeniden başlaması gerekiyordu . Oysaki iki sene daha sabretseydi borcu bitiyordu , zaten ben her ay ödüyordum. Neyse böylesi daha hayırlı , en azından tüm bağlarımı kopardım sayılır .
ona baba denmez ömrümde 3 ay görmüşümdür.ölmesi herkes için hayırlıdır.Öz babana mı ?
Aynen valla. Zamanında kendime nasıl güvendiysem onada öyle güvendim ama nezaman ben ayrılalım dedim adamın aklı inek öldü süt kesildi oldu. Sanki evliliğimiz iş anlaşmasıymış gibi hissettirdi banakimseyle ortak bir şeyin olmayacak bu devirde.az olsun benim olsun kafasındayımdır
Aslında ölmesin bence , çok çok yaşasın ve bu dünyada cehennemi görsün. Bazıları icin ölüm kurtuluş oluyorona baba denmez ömrümde 3 ay görmüşümdür.ölmesi herkes için hayırlıdır.
insanların gerçek yüzü boşanmayla ortaya çıkıyor zaten.benim baba müsveddesi sevgilisine ev tapulamış aynı yılda halamı bize gönderip oturduğumuz evin yarısını da talep etmişti hatta eşyanın yarısını da.tapu annemin üzerineydi de kurtardı kadın.eskiden yarı yarıya bölüşme falan yoktu.bana bağlanan nafakaı da ödemedi.tenezzül edip almadık ta zaten.ölse zerre üzülmem sevinirim bir şeyler kalırsa kızımı okuturum o parayla.hiç görmediği kızıma bir hayrı olur belki gereksizinAynen valla. Zamanında kendime nasıl güvendiysem onada öyle güvendim ama nezaman ben ayrılalım dedim adamın aklı inek öldü süt kesildi oldu. Sanki evliliğimiz iş anlaşmasıymış gibi hissettirdi bana
ölsün ayolll parasını yerimm.hiç yemedim de içim de kaldııAslında ölmesin bence , çok çok yaşasın ve bu dünyada cehennemi görsün. Bazıları icin ölüm kurtuluş oluyor
Belki önlemini alıp herseyi kadının üstüne yapmıştır bile , bence çok ceksin ama gözünün önünde ceksin ..insanların gerçek yüzü boşanmayla ortaya çıkıyor zaten.benim baba müsveddesi sevgilisine ev tapulamış aynı yılda halamı bize gönderip oturduğumuz evin yarısını da talep etmişti hatta eşyanın yarısını da.tapu annemin üzerineydi de kurtardı kadın.eskiden yarı yarıya bölüşme falan yoktu.bana bağlanan nafakaı da ödemedi.tenezzül edip almadık ta zaten.ölse zerre üzülmem sevinirim bir şeyler kalırsa kızımı okuturum o parayla.hiç görmediği kızıma bir hayrı olur belki gereksizin