- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #9.061
iz kalıyor evet ama belli belirsiz.contractubex adlı bir krem var onu hergün sürersen fazla iz kalmıyor doktor tavsiye etmişti bize deEvet canım atıldı iz kalırmı acaba busefer de bunun endişe edıyorum sanada gecmiş olsun
Tesekur ederim canımGeçmiş olsun
bende aldım bıde sarı kanteron yagı kullanıyoruziz kalıyor evet ama belli belirsiz.contractubex adlı bir krem var onu hergün sürersen fazla iz kalmıyor doktor tavsiye etmişti bize de
Oğluna da çok geçmiş olsun, mesajlarda kaçırdım ama yüzüne bir yere dikis atılmış sanırım.Evet canım atıldı iz kalırmı acaba busefer de bunun endişe edıyorum sanada gecmiş olsun
Sezaryenden sonra bende Contractubex kullanmıştım. Düzenli kullanırsa mutlaka fayda görür.iz kalıyor evet ama belli belirsiz.contractubex adlı bir krem var onu hergün sürersen fazla iz kalmıyor doktor tavsiye etmişti bize de
2 3 ay her gün sürmek gerekiyormuş ara vermeden.biz 1 ayda bıraktık istemedi çocuk.Sezaryenden sonra bende Contractubex kullanmıştım. Düzenli kullanırsa mutlaka fayda görür.
gittim testimi de çözdüm devam ediyorumdershaneye gidildi mi?test çözüldü mü?
sevindim iyi olmasınacok sukur 9dıkiş atıldı suan ıyı
haftaya çıkıyor tellerimAy yaptıracağım cidden en yakın zamanda. Dişlerimi sürekli fırçalıyorum ama yine sarı. Gerçekten tel çıkana kadar böyle değildi ve ben tel sürecinde de çok dikkat ettim sürekli fırçaladım. Opalescence diye bir macun varmış, onu öneriyorlar. Onu düzenli kullanayım bir süre bakalım fark olacak mı, yazarım tekrar.
iyi gecelerrr.rüyanda gözleme görKizlar yarın 5 gibi kalkacağım, annemlerden ofise geçiyorumhepinize iyi geceler
iyi cecelerKizlar yarın 5 gibi kalkacağım, annemlerden ofise geçiyorumhepinize iyi geceler
hayır beyazlatma değil ama temizleme işlemi yapıyorlar ilk çıktığında çok güzel oluyorhaftaya çıkıyor tellerim
beyazlatma yaptılar mı
sızede gecmiş olsun tesekur ederim canımOğluna da çok geçmiş olsun, mesajlarda kaçırdım ama yüzüne bir yere dikis atılmış sanırım.
İz kalsa bile belli belirsiz olur muhtemelen.4-5 yaşlarındayken annemlerin yatak odasının gardrobu demonte halde duruyordu. Bir seferinde kapak üstüme düştü ve menteşe alnıma girdi. Şimdi hemen hiç belli değil.
cok sukur cansevindim iyi olmasına
Allah korusun
beyazlatmada isteseydin keşkehayır beyazlatma değil ama temizleme işlemi yapıyorlar ilk çıktığında çok güzel oluyor
mekanı cennet olsun15 eylul dogum gunum aslında en mutsuz gunum en son esımle kutlamiştık ve bıdaha kutlamadım
Amin inşallah canımmekanı cennet olsun
ben özelde taktırdım zaten ama devlette de beyazlatma yokbeyazlatmada isteseydin keşke
ben istiycem yönlendirsin beni