geyik ordinaryus profesörleri burada

şimdi seni okuyordum dudak dolgusuna merak sarmışsın bibi de görünce.onun ki cidden şahane olduu ama herkeste öyle olur mu bilemem.ben pandemi sonrasına erteledim.maske altında kalan dudaklarıma o paraları vermemmm

Evet gatsbycim. Alkol sende olmayan bir şeyi açığa çıkarmıyor benim gördüğüm. Ben hayatımın bir döneminde içtim ama asla dısarda içmedim. Kontrolünü kaybetmekten korkarım. Sızar kalırım. Çok güvendiğim biri olmalı yanımda.

alkol içmeyen ben herkesin en güvenilir gece arkadaşıyımdır.onlar çakırkeyf bense cin gibii ayıkkk

Ben hep istiyodum da annemler hiç sıcak bakmıyor. Babam burun olsa bir şey demem ama dudak ne alaka diye kesin şekilde konuştu. Burnumdan memnun olmasam burnumu yaptırmak isterdim zaten İleride yaptırırsın diyorlar.

Ben de madem dudak yaptıramıyorum bari dişlerimi beyazlaatayım dedim tamam dedi babam. Ona bakacağım bir ara. Normalde sorun yoktu ama telden sonra sarardılar, çoğu insan yaşıyormuş ortodonti tedavi sonrasında. Yaptıran varsa yorumunu alırım. @Nihal Shibuya sen bilirsin belki.

hiç yaptırmadım tel de taktırmadım.dişlerim düzgündür ama üst dudağım çok ince bir dolgu istiyor.

Gatsbycim ben 16 yaşındaydım tel taktığımda. İnan sarardı mı hatırlamıyorum. Bleaching yapıyorlar. Sigara içmiyorsan işe yarıyormuş. Benim diş rengim beyaza yakın Allaha şükür.
Dudak dolgusu yaptırdım ben bir kaç sefer. Çok seksi oluyor Hele Russian lip diye bir şey var. Kalp gibi yapıyor dudağı.

Eklentiler

• images (11).jpeg
    15,6 KB · Görüntüleme: 17
Yaptırınca bende senin yorumumu öğrenmek isterim. Bende geçen sene Şubat'ta tellerimi çıkarttım, rengi baya sarardı..fırsat bulup gidemedim..

Cnm hayırlısı olsun inşallah, umarım o parayı sağlıkla güzel yerlere harcamak nasip olur

En azından birşeyleri kapatacak.
Evlenirken arabamı aileme bıraktım, yenisini almadım. Bir daha da ne zaman alırım meçhul
burdan taşınırsam ben de satacağım.zaten kullanamıyorum mahallede dönüp duruyorum.bir okul bir eczane market hepsi bu

Yaptırınca bende senin yorumumu öğrenmek isterim. Bende geçen sene Şubat'ta tellerimi çıkarttım, rengi baya sarardı..fırsat bulup gidemedim..
Ay yaptıracağım cidden en yakın zamanda. Dişlerimi sürekli fırçalıyorum ama yine sarı. Gerçekten tel çıkana kadar böyle değildi ve ben tel sürecinde de çok dikkat ettim sürekli fırçaladım. Opalescence diye bir macun varmış, onu öneriyorlar. Onu düzenli kullanayım bir süre bakalım fark olacak mı, yazarım tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…