- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 29
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #9.101
sarı olandanmı canGeçmiş olsun. Benim oğlanın da alnında 3 dikiş var. İz kalmadı. Kantaron yağı sür.
2. el aldım 3 te bir fiyatına.hatta tamturumda boşanmış bir kadının yüzüğü.öyle anlamlar yüklemem takılara.en ucuz kim veriyorsa hemen alırdım eskiden.son 4 yıldır değil almak bakmıyorum bile
Ayni fikirdeyimVaaay sen tam piyasa uzmanı olmuşsun ceycey. Senden öğrenecek çok şey var.
Sarı çiçekten yapar annem her yaz. Yağda bekleye bekleye yağ kırmızı renk alır.sarı olandanmı can
zen demeyı bana kendıme yuzuk begendım ordan. abartısız dıyorum 20 bın dedı kadınVaaay zen'den takısı olan da fakirim diyorsa, biz ölmüşüz anacııım.
tamam o zaman dogru olanı almişimSarı çiçekten yapar annem her yaz. Yağda bekleye bekleye yağ kırmızı renk alır.
evlenirsen sana safir bileklik takacağım nilme.bir taşla iki kuş vuracağım.hem senin takı işin çözülecek hem de ben belalı taştan kurtulacağımmmAy o sirada aklima gelmedi bak keske dibini gormedigin kuyuya bir daha taş atma deseydim.
Safirden sonra geldi aklima
Benim de arkadasim var Antalyada ona da arkadasi göndermiş , birden acaba o sen misin ki diye gecti aklimdanSarı çiçekten yapar annem her yaz. Yağda bekleye bekleye yağ kırmızı renk alır.
zaten onu alamam da. alsam bıle. kedıme korumalık yaptırırdım. 20 bın bu devırdeonlar zengünnn işi.yavaşça bırakıp çıkaydınn
Annemin yayladaki bahçesinde bir kök kantaron var, azıcık bir şey çıkıyor zaten. Ben olamam.Benim de arkadasim var Antalyada ona da arkadasi göndermiş , birden acaba o sen misin ki diye gecti aklimdan
hiç gerek olmuyor.hırsızların zerre dikkatini çekmiyor .altınn bilenzükk tak anında peşine düşerler amazaten onu alamam da. alsam bıle. kedıme korumalık yaptırırdım. 20 bın bu devırde
Boş ver bizler pırlantayız, hiç gerek yok pırlanta takmamıza diyip fakir avuntusu yapayım.zaten onu alamam da. alsam bıle. kedıme korumalık yaptırırdım. 20 bın bu devırde
anam Altına zafım yokkı. ben dümdük fakırımhiç gerek olmuyor.hırsızların zerre dikkatini çekmiyor .altınn bilenzükk tak anında peşine düşerler ama
18 yaşından büyükseniz devlet karşılamıyor. Özel bir klinikte ortodonti randevusu alın, ücretsiz oluyor zaten size söylerler tedaviyle ilgili gereken şeyleri.benımde dılerım cok ayrık acaba ne yapmalıyım
he kara Kasım kara gözüm yeter masallah SubhanAllah kendime dıyımBoş ver bizler pırlantayız, hiç gerek yok pırlanta takmamıza diyip fakir avuntusu yapayım.
Hay Allah razı olsun bacım. Adam yok onu halledelim önceevlenirsen sana safir bileklik takacağım nilme.bir taşla iki kuş vuracağım.hem senin takı işin çözülecek hem de ben belalı taştan kurtulacağımmm
bugun 27 oldum. o zaman haftaya gıdeyım ben18 yaşından büyükseniz devlet karşılamıyor. Özel bir klinikte ortodonti randevusu alın, ücretsiz oluyor zaten size söylerler tedaviyle ilgili gereken şeyleri.
O da bana gönderdi diyecektim. Nerden nereye dedirtmedinAnnemin yayladaki bahçesinde bir kök kantaron var, azıcık bir şey çıkıyor zaten. Ben olamam.